Heading hidden

Hae koulutukseen

Tiesitkö, että jopa 96% mercurialaisista suosittelisi kouluamme myös kavereilleen?

Mercuria on sinunkin valintasi, kun haluat olla liiketalouden kovan luokan ammattilainen – nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme korostaa toiminnassamme yksilön, yhteisön ja ympäristön hyvinvointia.

Kun haet koulutukseen Mercurialle, lupaamme alan edelläkävijänä tarjota koulutuksissa alan parasta ammattiosaamista. Kokemustemme mukaan huipputulokset saavutetaan asiakaslähtöisen ja osaamisperusteisen opiskelutavan avulla.

Erikoisuutenamme on poikkeuksellisen joustavat ja yksilöidyt koulutukset: jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan oma opintopolku tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Voit siis keskittyä juuri niihin asioihin, missä haluat olla erityisen hyvä!

Ensimmäisen vuoden opiskelijat ottivat hienon pronssin Yrittäjyyden lajissa.

Yhteishaku

Yhteishaussa voit hakea koulutukseen joko peruskoulupohjalta tai yo-pohjalta. Peruskoulupohjalta tullessasi voit suorittaa merkonomitutkinnon lisäksi myös ylioppilastutkintoa samaan aikaan.

Opinnoissa hankit osaamista koulussa, työpaikalla ja itsenäisesti verkkoympäristössä opiskellen.

Haku tapahtuu keväisin yhteishaun aikaan Opintopolun kautta.

Jatkuva haku

Jatkuvaan hakuun voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan. Voit hakea koulutukseen jatkuvan haun kautta myös silloin, kun jäät yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa.

Tutkinto on mahdollista suorittaa joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työn kautta. Nimensä mukaisesti jatkuvalla haulla ei ole hakuaikaa, vaan hakemuksen voi jättää ympäri vuoden. Hakemus täytetään suoraan Mercurian omaan järjestelmään.

Siirto-opiskelijat

Mercuria ottaa vastaan myös siirto-opiskelijoita, eli opiskelijoita jotka ovat jo aloittaneet opiskelut lukiossa tai toisessa ammatillisessa oppilaitoksessa.

Jos haluat vaihtaa nykyisistä opinnoistasi kokonaan alaa tai pelkkää oppilaitosta, hae meille koulutukseen!

Siirto-opiskelija voi lähettää hakemuksen koska vain, varsinaista hakuaikaa ei ole. Hakemus täytetään suoraan Mercurian omaan järjestelmään.