Heading hidden

Suorita liiketoiminnan perustutkinto silloin, kun se sinulle sopii

merkonomikoulutus jatkuva haku

Perustutkintoihin on jatkuva haku

Opiskele joustavasti merkonomikoulutus; jatkuva haku mahdollistaa koulutukseen hakeutumisen ympäri vuoden ja yksilöllisen opiskelun.

  • Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen perustutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan.
  • Tutkinto on mahdollista suorittaa joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella oman työn ohessa.
  • Opintojen kesto voi vaihdella yksilöllisesti; jos olet aiemmin hankkinut alan osaamista (esim. opinnot ja/tai työkokemus), opintojesi kesto lyhenee.

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle keskeiset taidot, joilla voit menestyä liike-elämässä monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä. Voit painottaa opintojasi kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin, yrittäjyyteen, taloushallintoon tai rahoitusalalle.

Opintosi etenevät yksilöllisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti. Voit suorittaa tutkinnon oppilaitoksessa päiväopiskeluna, työn ohessa tai oppisopimukena. Kaikissa opiskelumuodoissa ajankohtaiset teoriaopinnot yhdistetään käytännön oppimiseen ja tiiviiseen yhteistyöhön työelämän kanssa.

Liiketoiminnan perustutkinto antaa hyvät valmiudet työllistymiseen ja opintojen jatkamiseen alasta riippumatta. Ammatillinen perustutkinto antaa myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kysy lisätietoja tai hae heti!

Hae koulutukseen alla olevan painikkeen kautta.
Otamme sinuun yhteyttä saatuamme hakemuksesi.

Lisätietoa jatkuvan haun koulutuksista voit kysyä myös suoraan yhteyshenkilöltä tai hakupalveluista.

Jatkuvan haun hakulomakkeet ja lisätiedot
Virpi Väkevä

Virpi Väkevä

koulutusvastaava

040 583 5266