Heading hidden

Liiketoiminnan ammattitutkinto

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2020/02/Aikuiset2019-15-leikattu.jpg
Tutustu esitteeseen Ilmoittaudu koulutukseen
Seuraava liiketoiminnan ammattitutkinto -ryhmä käynnistyy 6.10.2020.

liiketoiminnan ammattitutkinto -koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Opinnot kestävät noin vuoden.

Koulutukseen hakeutuessasi valitset osaamisalan, jota haluat opiskella:

  • Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
  • Finanssipalveluiden osaamisala

Kaikille osaamisaloille pakollisen tutkinnon osan (Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp) lisäksi voit valita tarjottimeltamme esimerkiksi seuraavia tutkinnon osia:

  • Asiakokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus
  • Markkinointiviestinnän toimeksianto
  • Perehdyttäminen ja työnopastaminen (* Liiketoiminnan palveluiden osaamisala)

Finanssipalveluiden osaamisalan opinnoista saat lisätietoa koulutuspäällikkö Minttu Kilpiseltä tästä.

Kenelle koulutus sopii?

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii kaupan myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä tai finanssipalveluiden työtehtävissä työskenteleville. Opinnot sopivat sekä vähemmän aikaa liiketoiminnan alalla työskenneelle, että henkilölle, joka haluaa päivittää osaamistaan liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tutkinto sopii myös jatkokoulutukseksi Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Miten koulutus järjestetään?

Liiketoiminnan ammattitutkinto järjestetään oppisopimuskoulutuksena ja se sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä. Opit ja syvennät osaamistasi pääosin omien työtehtäviesi kautta.

Lähivalmennus järjestetään arki-iltaisin klo 17-20, keskimäärin kahtena iltana kuukaudessa. Koulutukseen sisältyy 15 lähivalmennusiltaa. Tarkemman, valintoihisi perustuvan aikataulun, saat omalta HOKS-ohjaajaltasi.

Ennen koulutuksen käynnistymistä suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaajamme sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessa. Työpaikallasi sinua ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja.

 

Osallistumismaksu on 250 euroa/osallistuja oppisopimuksella

Tervetuloa mukaan!

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2020/08/Aikuiset2019-3_web.jpg

Minttu Kilpinen
koulutuspäällikkö
040 733 7493

Ota yhteyttä

Tietoa erikoisammattitutkinnosta

Erikoisammattitutkinnot ovat aikuisille tarkoitettuja ammatillisia tutkintoja, joiden avulla syvennät ammattitaitoasi ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Jos olet työskennellyt alalla vähintään viisi vuotta tai olet hankkinut osaamista muuten, erikoisammattitutkinto on sinulle sopiva koulutusmuoto. Voit hakeutua suorittamaan erikoisammattitutkintoa ilman ammatillista perustutkintoa.

Opintojesi aluksi sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa otetaan huomioon aiempi osaamisesi. Tämän suunnitelman mukaisesti määräytyy opiskeluaikasi, joka on keskimäärin 1,5 vuotta. Erikoisammattitutkinnossa edellytettävä osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän tilanteissa, siksi alan työpaikka on edellytys erikoisammattitutkinnon suorittamiselle. Ennen osaamisen näyttöjä on valmistavaa koulutusta, johon ei kuitenkaan tarvitse osallistua, jos sinulla on jo riittävää ammattitaitoa. Opiskella voi joka tapauksessa oman työn ohella.

Erikoisammattitutkinto tai sen osa suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, mistä sovitaan yhdessä työnantajan kanssa.