Heading hidden

Kasvupolku myynnin ja esimiestyön ammattilaiseksi

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2016/12/aikuisopiskelijoita_03-e1503383765916.jpg

Myynnin ammattitutkinto on tarkoitettu vähittäiskaupassa tai palvelualan yrityksessä myynnin tehtävissä työskenteleville henkilöille, jotka myyvät erilaisia tuotteita ja palveluita yrityksille tai yksityishenkilöille.

Myynnin ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle hyvät valmiudet asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen myyntityöhön. Saat työvälineitä asiakkaiden kohtaamiseen, erottuvaan asiakaspalveluun ja myymiseen sekä hyviin myyntitaitoihin.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa.

Kysy lisätietoja koulutuksesta koulutusjohtaja Maarit Mänttäriltä.

Maarit Mänttäri

Maarit Mänttäri

koulutuspäällikkö

040 097 5480

Ammattitutkinnot

Ammattitutkintojen avulla kehität ammattityöntekijältä edellytettävää ammattitaitoa ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Jos olet työskennellyt alalla vähintään kolme vuotta tai olet hankkinut osaamista muuten, ammattitutkinto on sinulle sopiva koulutusmuoto. Voit hakeutua suorittamaan mmattitutkintoa ilman ammatillista perustutkintoa.

Ammattitutkinnon suorittamiseen liittyy valmistavaa koulutusta, jonka avulla hankit tutkinnossa tarvittavaa ammattitaitoa. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa otetaan huomioon aiempi osaamisesi. Tämän suunnitelman mukaisesti määräytyy opiskeluaikasi, joka on keskimäärin 1,5 vuotta. Ammattitutkinnossa edellytettävä osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän tilanteissa, siksi alan työpaikka on edellytys ammattitutkinnon suorittamiselle. Opiskelu tapahtuu oman työn ohella. Jos sinulla on jo riittävä ammattitaito, voit suorittaa ammattitutkinnon tai sen osan osallistumatta valmistavaan koulutukseen.

Voit suorittaa ammattitutkinnon tai sen osan myös oppisopimuskoulutuksena. Keskustele työnantajasi kanssa tästä mahdollisuudesta.