Heading hidden

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2020/04/laptop-2559795_640.jpg

Tervetuloa opiskelemaan liiketoimintaa verkko-opintoina!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskella kaupan ja myynnin ammattilaiseksi verkko-opintoina ja työskentelemällä alan työtehtävissä
Hae nyt!

Tutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto 180 osp, merkonomi

Tämä verkko-opintoina ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena toteutettava liiketoiminnan perustutkinto antaa valmiudet toimia kaupan ja myynnin ammattitaitoa vaativissa tehtävissä.

Opiskeltavat tutkinnon osat:

Pakolliset: Asiakaspalvelu, Tuloksellinen toiminta ja Työyhteisössä toimiminen.

Valinnaiset: Myynti, Palvelumuotoilu, Projektissa toimiminen, Esillepanon suunnittelu ja toteutus, Tapahtumatuotanto.

Myös yksilölliset opintopolut ovat mahdollisia, mutta taloushallinnon osaamisala ei ole valittavissa.

Kenelle?

Tutkinto sopii henkilöille, jotka haluavat vahvistaa tai hankkia osaamista kaupan ja myynnin alalta ja valmistua merkonomiksi. Opiskelu tapahtuu verkossa ja työpaikalla, ja opintoihin sisältyy vain yksi pakollinen lähipäivä Mercuriassa Vantaalla pe 6.11.2020. Hakijalla tulee olla alan työpaikka, johon solmitaan oppi- tai koulutussopimus. Opiskelun edellytyksenä on perustietotekniikkataidot sekä opiskeluvälineinä tietokone varustettuna kameralla ja mikrofonilla sekä toimiva nettiyhteys.

Haastatteluun pääsyn edellytyksenä on riittävä suomen kielen taito (vähimmäisvaatimus B2.1) sekä pohjakoulutuksena peruskoulu- tai lukio-/muut opinnot ja/tai työkokemus.

Milloin?

Koulutuksen hakuaika on 18.9-23.10.2020. Koulutus alkaa pe 6.11.2020 klo 9.00.

Hakijat kutsutaan hakemusten perusteella soveltuvuushaastatteluun, joka toteutetaan videopuhelulla Teamsin välityksellä.

Miten?

Tutkinto suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (hoks) mukaisesti, jossa huomioidaan myös aikaisempi osaaminen. Koulutus on aikataulutettu 1,5-vuotiseksi, mutta opiskelijalla on mahdollisuus edetä myös nopeammin oman hoks:in mukaisesti.

Opiskelu tapahtuu työpaikalla ja eKampus verkko-oppimisympäristössä (vain yksi pakollinen lähipäivä Mercuriassa Vantaalla pe 6.11.2020).

Koulutuspäivät toteutetaan verkko-oppimisympäristössä ja niitä on noin 2 päivää kuukaudessa (pääsääntöisesti yksi päivä joka toinen viikko).

Opiskelua tuetaan henkilökohtaisella ohjauksella läpi opintojen. Työpaikalla järjestettävä koulutus suoritetaan joko oppi- tai koulutussopimuksella. Ammattitaito osoitetaan näytöissä aidoissa työelämän työtilanteissa.

Lisätiedot

Virpi Väkevä
koulutuspäällikkö
virpi.vakeva(@)mercuria.fi
puh. 040 583 5266

Hae nyt!
//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2020/08/Aikuiset2019-13_web.jpg