Heading hidden

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2019/09/NBF-live-stream-event-logo-horizontal-CMYK-black.jpg
https://www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2019/09/Businessforumbanner2-1100x346.jpg

Live stream –tapahtuma Mercuriassa 9.-10.10.2019

Koe maailmankuulujen puhujien esitykset !

Nordic Business Forum näkyy ja kuuluu myös Mercuriassa.
Nordic Business Forum on kansainvälinen liike-elämän seminaari, joka järjestetään jo kymmenettä kertaa. Juhlavuoden teemana on kasvu.
Jo loppuunmyyty tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-10.10.2019. Live-Stream -tapahtuman kautta mukaan tunnelmaan ja ulottuvillasi on joukko upeita puhujia ja puheenvuoroja.

Ilmoittaudu tästä!

Mercuria Aikuiskoulutus tarjoaa opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuden seurata LIVEstreamia suoraan Nordic Business Forum seminaarista Mercurian kampuksella Martinlaaksossa. Tänä vuonna puhujina ovat muun muuassa näyttelijä George Clooney, Applen perustaja Steve Wozniak ja Zuckerberg Median perustaja Randi Zuckerberg.

keskiviikko 9.10.2019

12:00 Costas Markides – Innovation as a Springboard to Success, 45 min.
12:45 Anssi Rantanen – Why Experimentation is the Future of Growth, 20 min.
13:05 Juliet Funt – The Strategic Pause, 45 min.
14:40 Parag Khanna – Understanding Asia: Opportunities in the Future of Business, 60 min.
15:40 Alex Osterwalder (NBF all stars) – The Invincible Company: Closing the Innovation Culture Gap, 55 min.
17:25 Daniel Pink – The Scientific Secrets of Perfect Timing, 50 min.
18:15 Steve Wozniak A Conversation on Creativity, Innovation and Technology, 65 min.

torstai 10.10.2019

10:00 Sara Blakely – Frustrated Consumer Turned Entrepreneur: Revolutionizing An Industry, 55 min.
11.05 Carla Harris – Strategize to Win, 50 min.
13:25 Donald Miller – How the Power of Story Can Grow Your Business, 50 min.
14:15 Randi Zuckerberg – Dot Complicated: What I Learned on the Front Lines of Social Media, 55 min.
16:00 George Clooney – A conversation on storytelling, branding and legacy, 60 min.
17:00 Brené Brown – Dare to Lead, 50 min.

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2019/09/Businessforum3-e1568360397937.jpg

Olet sydämellisesti tervetullut!

Voit tulla kuuntelemaan kaikkia puhujia tai valita kiinnostavimmat. Tilaisuuden esitykset ovat englanninkielisiä.

Ilmoittaudu seminaariin 3.10. mennessä tästä

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.
Paikkoja on rajoitetusti.

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2019/09/Businessforum2.jpg

Mercuria - sinulle sopiva.
Mercuria Aikuiskoulutus
LIVEstream tilaisuus järjestetään
Mercurian Amfi-salissa
Martinlaaksontie 36,01620 Vantaa.
Puh 09 895 581