eKampus – oppimisen iloa missä ja milloin vain!


eKampus on Mercurian digitaalinen oppimisympäristö, josta kurssien oppimateriaalit ja tehtävät pääosin löytyvät.

eKampus Lab & Studio on myös fyysinen tilakokonaisuus, johon voit tulla itsenäisesti tekemään tehtäviä tai tuottamaan video- ja äänimateriaalia kursseja ja projekteja varten.

eKampus

eKampus tarjoaa hienon mahdollisuuden hankkia osaamista ajasta ja paikasta riippumatta verkko-oppimisen ja –ohjaamisen avulla. Halutessasi voit suorittaa osan opinnoista itsenäisesti digitaalisessa oppimisympäristössä tai yhdistää sen sujuvasti työssäoppimiseen.
eKampuksella oppimiseen kuuluu keskeisenä osana jatkuva kannustava ohjaus. Ohjausta saat niin verkon kautta kuin face-to-face.

eKampuksella voit opiskella niin selainpohjaisessa käyttöliittymässä kuin mobiili app:in kautta. Mobiilikäyttöön suosittelemme kuitenkin puhelimen omaa selainta.

eKampus Lab

eKampus Lab on monikäyttöinen tila, jossa voit työskennellä rauhassa ja omatoimisesti. Paikalla on aina myös henkilökuntaa, joka auttaa tarvittaessa koulutöiden/eKampus-kurssien kanssa. Rento ilmapiiri ja mukava ympäristö takaavat työrauhan.

eKampus Studio

eKampus Studio on Labin naapurissa sijaitseva studiotila, jossa on mahdollista kuvata opiskeluun liittyviä videotehtäviä. eKampus Studiossa voi myös osallistua videoneuvotteluihin ja webinaareihin.

Video: Opiskelua eKampuksella
Youtube ikoni

Opiskelua eKampuksella