Heading hidden

liiketalouden perustutkinto, merkonomi, koulutus

MERCURIA on sinulle sopiva

Opiskelija on meille ykkönen! Meillä opintosi etenevät aidosti oman henkilökohtaisen opintopolkusi mukaisesti.

MERCURIAn missiona on kouluttaa osaavia liiketalouden ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Visiomme mukaisesti olemme alamme ykkönen nyt ja tulevaisuudessa. Visioon sisältyy osaamislupaus, jonka mukaan MERCURIA tarjoaa parasta ammattiosaamista. Uskomme, että paras ammattiosaaminen saavutetaan asiakaslähtöisen ja osaamisperusteisen toimintatavan avulla.

MERCURIA on jo pitkään toiminut edelläkävijänä joustavien, yksilöllisten ja työvaltaisten opiskelupolkujen toteuttajana. Osoituksena menestyksekkäästä työstä, MERCURIA voitti vuonna 2016 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Vuoden 2016 laatupalkintokilpailun erityisteemana oli osaamisperusteisuus ja asiakaslähtöisyys.

MERCURIAn arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Tavoitteena on lisäksi, että MERCURIAn malli, välittämisen, luottamuksen ja arvostuksen kulttuuri, toteutuu kaikessa toiminnassamme.

Sloganimme ”Sinulle sopiva” kiteyttää joustavan toimintatapamme. Se tarkoittaa, että oman opintopolun rakentamisessa on erilaisia vaihtoehtoja asiakasryhmien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. MERCURIAssa jokaiselle palvelumuotoillaan oma opintopolku.

 

Visio, missio, arvot

”MERCURIAsta valmistuu alansa parhaat ammattiosaajat”

”MERCURIA kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän tarpeisiin”

”Vastuullisesti, Yhdessä, Uudistaen”

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2018/06/mercuria_sanasydän_2018-002.png

Tutustu MERCURIAn tiloihin