24.11.2022

Mercuria rekrytoi: Kv-koordinaattori

Etsimme innostavaan ja mukavaan työyhteisöömme Kv-koordinaattoria 

Keskeisiä työtehtäviä ovat: 

  • hankkeiden hakeminen, hallinnointi ja raportointi (Erasmus+, Nordplus) 
  • Mercurian kv-hankkeiden koordinointi ja vetäminen 
  • opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta kv-asioissa 
  • kansainvälisen yhteistyöverkoston ylläpitäminen ja kehittäminen (oppilaitokset ja yritykset ulkomailla) 
  • ulkomaan työelämäjaksojen suunnittelu, ohjaus, arviointi ja opiskelijoiden perehdyttäminen 
  • kv-toimintaa tukevien verkkokurssien kehittäminen ja lähtövalmennus sekä Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen -tutkinnon osasta vastaaminen 

Toivomme, että sinulla on kokemusta ERASMUS+ -hankkeiden hallinnoinnista ja oppilaitoksen kansainvälisestä toiminnasta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ammatillisen opettajan pedagogisten opintojen suorittamista. 

Tarjoamme sinulle todistetusti innostavan ja laadukkaan työyhteisön, sillä Mercurialle on syyskuussa 2021 myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti sekä olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa vuonna 2022. Työtehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää kv-osaamista ja Mercurian kv-toimintaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald, puh. 050 350 6956, markus.oedewald@mercuria.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 7.12.2022 mennessä HR Partner Arja Rankiselle, arja.rankinen@mercuria.fi.  

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. 

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä noin 1000 nuorta ja aikuista.  

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.  

Vuonna 2022 Euroopan komissio myönsi Mercurian vetämälle Young Talents -hankkeelle European Innovative Teaching Award 2022 -palkinnon parhaana suomalaisena ammatillisena Erasmus+ -hankkeena.