05.09.2022

Mercuria rekrytoi: opinto-ohjaaja

Etsimme liiketoiminnan perustutkintokoulutukseen (opiskelijat iältään 16–19-vuotiaita) vakituiseen työsuhteeseen

Opinto-ohjaajaa

Mercuriassa toimitaan välittämisen, arvostuksen ja luottamuksen kulttuurissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että opiskelija saa laadukasta opetusta, valmistuu ja työllistyy tai siirtyy jatko-opintoihin. Henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen ovat keskeisiä voimavaroja opiskelijan laadukkaan oppimispolun varmistamisessa. 

Opinto-ohjaaja vastaa Mercuriassa opinto-ohjauksesta. Keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • opiskelijoiden opintojen ohjaus ja tuki
  • osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 
  • kaksoistutkintoyhteistyö Vantaan aikuislukion kanssa 
  • työ- ja uraohjaus
  • jatko- ja väyläopintoihin ohjaaminen 
  • työhön voi sisältyä opetusta, esim. opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opinto-ohjaajan pätevyyttä. Huomioimme myös hakijat, jotka sitoutuvat suorittamaan opinto-ohjaajan opinnot työn ohessa. Arvostamme ammatillisen opettajan pätevyyttä. Eduksi lasketaan myös lukiokoulutuksen tuntemus. Osaat toimia opiskelijoiden kanssa innostavalla ja helposti lähestyttävällä asenteella. Hallitset sujuvasti erilaisten työhön kuuluvien digitaalisten järjestelmien käytön.  

Tarjoamme sinulle todistetusti innostavan ja laadukkaan työyhteisön, sillä Mercurialle on myönnetty syyskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatti sekä olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa vuonna 2022. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.9.2022 mennessä osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald, p. 050 350 6956. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivottu aloitusajankohta on viimeistään 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. 

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä noin 1000 nuorta ja aikuista. 

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.