Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.mercuria.fi ja on laadittu / päivitetty 24.02.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston kehittäjäryhmä.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Etusivun karusellielementti

Etusivun karusellielementti on toteutettu kolmannen osapuolen lisäosaa käyttäen, eikä sen toteutus ole täysin saavutettava. Karusellin osioiden vaihtopainikkeet luetaan erikseen, karusellin sisältöjen jälkeen.

Youtube-videoiden nostoelementit

Youtube-videoiden nostoelementit ovat toteutettu kolmannen osapuolen lisäosaa käyttäen. Popup-elementissä ruudunlukija voi jättää kertomatta kohdistetun elementin sisältöä ja tarkoitusta. Visuaaliset kohdistukset näkyvät elementeissä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuute meille sähköpostilla ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

saavutettavuus@mercuria.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000