Mercuria on sinulle sopiva!


Mercuria on Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva kaupan alan koulutuksen arvostettu osaaja. Luomme nuorille urapolkuja liiketoiminnan pariin sekä vahvistamme työelämässä jo olevien osaamisen kehittymistä.

Meillä on laajat verkostot oman alamme toimijoihin. Haluamme yhdessä kumppaniemme kanssa vastuullisesti edistää kaupan alan osaamista ja vetovoimaa. Alan monipuolisten uramahdollisuuksien esille saaminen on tärkeä osa kaupan alan uudistamista.

Menemme yhdessä kohti kaupan alan parempaa työelämää.

Meistä

Mercurian missiona on kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Visiomme mukaisesti haluamme tarjota kaikille opiskelijoillemme ja sidosryhmillemme odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Mercuriassa opiskelija on oppimisen keskiössä. Kolme erilaista oppimisympäristöä mahdollistavat osaamisen hankkimisen yksilöllisesti omaan tahtiin.

Opiskelussa vaihtelevat lähi- ja verkko-opetus sekä työpaikalla järjestettävä koulutus. Olemme edelläkävijöitä asiakaslähtöisissä oppimisympäristöissä, josta tunnustuksena Mercuria on saanut mm. ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Lisäksi Mercuriassa on laadukkaat opiskelijapalvelut, jotka tukevat opintojen sujuvaa etenemistä.

Visio

Odotuksen ylittävä asiakaskokemus

Missio

Koulutamme osaavia ammattilaisia

Arvot

Yhdessä – Vastuullisesti – Uudistaen

Mercurian strategia (2024–2027)

Strategiamme lupaa kohderyhmilleen odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Tämä lupaus on toimintamme perusta; tarjoamamme palvelu on laadukasta, arvojemme mukaista, ja se kohtaa asiakkaan odotukset.

Meille on sydämen asia, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat Mercuriasta henkilökohtaistettua ja asiakaslähtöistä palvelua.

Toimintakertomus

Esittelydiat peruskouluille

Esittelydiat lukioille

Mercuria numeroina

yli 1000

Opiskelijaa

63

Työntekijää

900

Työelämäjaksoa / vuosi

4.2

Opiskelijatyytyväisyys

4.2

Henkilöstötyytyväisyys

4.6

Työelämäpalaute

Ura Mercuriassa

Kiinnostaako ura Mercuriassa?

Mercuriassa työskentelee noin 60 henkilöä opetuksen, hallinnon, talouden, kiinteistön, IT-asioiden sekä muiden tukipalveluiden parissa.

Tutustu uramahdollisuuksiin meillä ja ota askel kohti mercurialaisuutta!