Palvelut työelämälle


Toteutetaan yhdessä vaikuttavia, opiskelijalähtöisiä ja konkreettisia toimenpiteitä. Löydät kauttamme osaamista niin opiskelijoiden työelämäjaksoihin ja projekteihin liittyen, mutta autamme organisaatiotanne vahvistamaan myös henkilöstön osaamista ja liiketoiminnan kehittymistä.

Opiskelijoiden rekrytointi
työelämäjaksoille ja palkkatöihin

Työelämä on liiketoiminnan ja kaupan alan opiskelijan tärkein oppimisympäristö.
Voitte ottaa opiskelijan työelämäjaksolle koulutus- tai oppisopimuksella työpaikallenne tai työllistäkää valmistunut merkonomi kauttamme.

Opiskelijoiden toteuttamat
työelämälähtöiset projektit

Opiskelijamme voivat toteuttaa kumppaneillemme ja erikseen sovitusti muille organisaatioille pienprojekteja kursseihin liittyen. Opiskelijat ovat osallistuneet esimerkiksi myymälöiden esillepano- ja rakennustyöhön, tapahtumien tuottamiseen sekä yritysten myyntikampanjoihin.

Verkkokauppa HUB – verkkokaupan kehittäminen opiskelijatyönä

Mercurialla toimiva verkkokauppahautomo auttaa yrityksiä viemään myyntiään verkkoon.
Suunnittelemme, perustamme ja markkinoimme kanssasi yrityksesi verkkokaupan opiskelijaprojekteina.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Mercuria tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia sosiaalisen median kanavien aktivointiin, sisällöntuotantoon ja konseptointiin. Nuoriso-opiskelijamme voivat kampanjaluontoisesti tuoda uusia näkökulmia somen hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

Oppilaitos- tai työelämävierailut

Yritykset ja muut kaupan ja liiketoiminnan alojen toimijat voivat osallistua Mercurian ura- ja työelämätapahtumiin koulullamme.
Tulemme mielellämme myös opiskelijaryhmiemme kanssa katsomaan, miltä alan työelämä näyttää paikan päältä. Voit pyytää meiltä vierailijoita teille!

Osaamisen kehittäminen Mercuria Prossa

Osaamista ja kipinää työelämään etsivä – ota askel menestykseen missä päin Suomea tahansa, meiltä saat osaamista ja varmuutta urallesi.

Yritysjohtaja tai henkilöstöpäällikkö – sijoita henkilöstösi koulutukseen ja laita tärkein pääomasi tuottamaan.

Vuokraa meiltä tiloja

Mercuria-talossa on laadukkaita tiloja, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi kokousten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseen!

Meiltä voit vuokrata neuvotteluhuoneita, luokkatiloja ja luentosaleja.Meiltä löytyy myös suuri, 216-paikkainen auditorio. Lisäksi erityisesti urheiluseurat arvostavat liikuntatilojamme, joita on mahdollista vuokrata iltaisin. Kokoustarjoilut järjestyvät kauttamme tarvittaessa.

Työelämäkampus

Työelämäkampus on yksi Mercurian kolmesta kampuksesta, joka toimii työelämäyhteistyön kohtaamispaikkana työpaikoille. tKampus luo yhteyksiä alan työpaikkoihin, järjestää uratapahtumia, kehittää työelämässä oppimisen käytäntöjä sekä auttaa opiskelijoita sopivien työelämäjakson työpaikkojen löytymisessä.

Tomi Rytkönen

työelämäpäällikkö

040 574 0368 tomi.rytkonen@mercuria.fi