Heading hidden

MERCURIA osana työelämää

MERCURIAn arvojen mukaisesti yhteistyö ja verkostoituminen eri toimijoiden kanssa ovat keskeisiä toimintaperiaatteita. Tavoitteena on aktiivinen alueellinen yhteistyö sekä osaavan työvoiman kouluttamisessa että nuorten syrjäytymisen ehkäisyssä. Lisäksi tavoitteena on edistää kaupan alan osaamista ja vetovoimaa yhdessä kumppanien kanssa.

MERCURIAn tavoitteena on edistää vuorovaikutusta koulutuksen ja työelämän välillä sekä varmistaa koulutuksen työelämälähtöisyys toimimalla innovatiivisesti ja strategialähtöisesti yhteistyökumppaneiden kanssa.

MERCURIAn tavoitteena on laajentaa kumppanuusverkostoja ennakoiden toimintaympäristön muutoksia ja uusia asiakastarpeita. Lisäksi tavoitteena on tehdä monipuolista yhteistyötä muiden koulutuksenjärjestäjien ja eri sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on myös luoda laajoja ja joustavia yhteistyöverkostoja, joiden avulla voidaan täydentää henkilöstön osaamista.

 

Työelämäkampus

Työelämäkampus on yksi MERCURIAn kolmesta kampuksesta, joista kaksi muuta ovat oppilaitoskampus ja eKampus. Opiskelijamme suorittavat opintonsa näillä kolmella kampuksella. Suuren osan ammattitaidostaan opiskelijamme hankkivat työskentelemällä yrityksissä ja yhteisöissä.

Työelämäkampuksen yhtenä tehtävänä onkin auttaa yrityksiä ja yhteisöjä tarjoamalla niille nuoria merkonomiopiskelijoita erilaisiin työtehtäviin, esimerkiksi myyntiin, asiakaspalveluun sekä toimiston ja taloushallinnon tehtäviin.

Ota yhteyttä: tyoelamakampus(@)mercuria.fi

https://www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2017/12/työelämäkampus_logo-e1524125500927-200x200.png