Työelämälle


Yhteistyö Mercurian kanssa on monipuolista, konkreettista ja vaikuttavaa.
Voimme olla hyödyksi työelämälle mm. rekrytointiyhteistyön ja harjoitteluiden osalta sekä teemme tiivistä kehittämistyötä kumppanuuksien kautta.

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiimme ja ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää.

Palvelut työelämälle

Toteutetaan yhdessä vaikuttavia, opiskelijalähtöisiä ja konkreettisia toimenpiteitä.

  • Opiskelijoiden rekrytointi harjoittelujaksoille ja palkkatöihin
  • Opiskelijoiden toteuttamat projektit (mm. esillepano, myynti, tapahtumat)
  • Verkkokauppa HUB – verkkokaupan kehittäminen opiskelijatyönä
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen yhteistyössä Mercuria Pron kanssa
  • Työpaikkaohjaajien koulutukset

Työnantaja – rekrytoi meiltä

Mercuriasta löydät osaavia kaupan ja liiketoiminnan tekijöitä harjoitteluihin, kesä- ja kausitöihin sekä valmistuneita ammattilaisia osaksi työyhteisöänne.

Voitte kouluttaa myös opiskelijoista tulevaisuuden tekijöitä suoraan työpaikkanne osaamistarpeisiin.

Työelämäjaksot

Opiskelijamme suorittavat vuosittain työelämäjaksojaan sadoissa työpaikoissa Uudenmaan alueella. Tutustu koulutus- ja oppisopimusten mahdollisuuksiin ja mahdollista opiskelijalle kehittymistä esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, markkinointiviestinnän tai taloushallinnon parissa.

Yhdessä kehittäen

Mercuria on vantaalainen kaupan alan koulutuksen arvostettu osaaja. Luomme nuorille urapolkuja liiketoiminnan tehtävien pariin sekä vahvistamme työelämässä jo olevien osaamisen kehittymistä. Työelämän kanssa tehtävä yhteistyö on keskeinen osa laadukasta koulutusta.

Kohti kaupan alan parempaa työelämää

Haluamme yhdessä kumppaniemme kanssa vastuullisesti edistää kaupan alan osaamista ja vetovoimaa. Alan monipuolisten uramahdollisuuksien esille saaminen on tärkeä osa kaupan alan uudistamista.

Tiivistä vuorovaikutusta työelämän kanssa

Mercurian tavoitteena on edistää vuorovaikutusta koulutuksen ja työelämän välillä. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja toimia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Näin varmistamme myös, että koulutuksemme on työelämälähtöistä, vastaa etenkin lähialueidemme yritysten tarpeisiin ja on askeleen edellä työelämän nopeaa kehitystä. Haluamme ennakoida yritysmaailman toimintaympäristön muutokset ja uudet asiakastarpeet.

Avainkumppanuudet

Kumppanuus Mercurian kanssa tähtää niin arjen konkreettisiin tekoihin kuin pitkäaikaiseen vaikuttamiseen. Voimme yhteistyössä toteuttaa monipuolisia opiskelijaprojekteja, tiivistää työelämässä oppimista, kehittää alueen työelämän tarpeisiin pohjautuvia kokonaisuuksia sekä kehittää henkilöstönne osaamista pitkäjänteisesti.

Työelämäkampus

Työelämäkampus on yksi Mercurian kolmesta kampuksesta, joka toimii työelämäyhteistyön kohtaamispaikkana. tKampus luo yhteyksiä alan työpaikkoihin, järjestää uratapahtumia, kehittää työelämässä oppimisen käytäntöjä sekä auttaa opiskelijoita sopivien harjoittelupaikkojen löytymisessä.

Ota yhteyttä

Tomi Rytkönen

työelämäpäällikkö

040 574 0368 tomi.rytkonen@mercuria.fi

Jutta Palenius

työelämäkoordinaattori, tKampus

040 184 9095 jutta.palenius@mercuria.fi