Mercurian digipalvelut – oppimista ja apua missä ja milloin vain!


eKampus on Mercurian digitaalinen oppimisympäristö, josta kurssien oppimateriaalit pääosin löytyvät. eKampus Lab & Studio on fyysinen tilakokonaisuus, johon voit tulla itsenäisesti tekemään tehtäviä tai tuottamaan video- ja äänimateriaalia projekteja varten.

Mercurian ICT-tiimi on aina tukena ja turvana, jos törmäät ongelmiin koululta saamasi tietokoneen kanssa. Autamme myös koulun käyttäjätunnuksiin liittyvissä asioissa.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä helpdesk@mercuria.fi

eKampus

eKampus tarjoaa hienon mahdollisuuden hankkia osaamista ajasta ja paikasta riippumatta verkko-oppimisen ja -ohjaamisen avulla.

eKampus Lab

eKampus Lab on monikäyttöinen tila, jossa voit työskennellä rauhassa ja omatoimisesti. Paikalla on eKampus-tukea maanantaista perjantaihin klo 9-15.

eKampus Studio

eKampus Studio on Labin naapurissa sijaitseva studiotila, jossa on mahdollista kuvata opiskeluun liittyviä videotehtäviä. eKampus Studiossa voi myös osallistua videoneuvotteluihin ja webinaareihin.

Tukea eKampuksen teknisiin asioihin help.ekampus@mercuria.fi

MPASSid

MPASSid on viranomaispalvelu, joka tarjoaa turvallisen ja helpon tavan tunnistautua erilaisiin verkkopalveluihin.

Mercuriassa käytössä olevat MPASSid:n oppimispalvelut:
Helsingin Sanomat (hs.fi)
Aamulehti (aamulehti.fi)
Satakunnan kansa (satakunnankansa.fi)

Valitse kirjautumisikkunan yläosasta ”Yritykset ja oppilaitokset”-valikko ja sieltä ”Oppilaitokset”. Kouluhaussa voit valita ”Mercuria kauppaoppilaitos (Mercuria)” ja kirjautua valinnan jälkeen Wilma-tunnuksillasi. Jos olet alaikäinen, kysy lupa palvelun käyttöön huoltajaltasi. Hyväksyntä merkitään ensimmäisellä kirjautumisella.

MPASSid:n kirjautumista koskevissa ongelmissa ja häiriötilanteissa ota yhteyttä helpdesk@mercuria.fi

Tuudo

Tuudo on sovellus, joka kokoaa opintoihin liittyviä tietoja yhteen paikkaan. Näet sovelluksesta esimerkiksi lukujärjestyksen, opintotietoja, Mercurian uutiset, päivän ruokalistan, avoimia työpaikkoja sekä monia muita opiskeluarkea helpottavia asioita.

Tuudo-sovellus asennetaan puhelimeen suoraan sovelluskaupasta ja sinne kirjaudutaan oppilaitoksen Microsoft 365-tunnuksilla.

Opiskelijoita Tuudo-asioissa auttaa eKampuksen henkilökunta.


Tukea Tuudon käyttöön saat
help.ekampus@mercuria.fi

Video: Opiskelua eKampuksella
Youtube ikoni

Opiskelua eKampuksella