Ura Mercuriassa


Kiinnostaako ura Mercuriassa?

Mercuriassa työskentelee noin 60 henkilöä opetuksen, hallinnon, talouden, kiinteistön, IT-asioiden sekä muiden tukipalveluiden parissa.

Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Tavoitteena on lisäksi, että Mercurian välittämisen, luottamuksen ja arvostuksen kulttuuri toteutuu kaikessa toiminnassamme.

Tutustu tällä sivulla uramahdollisuuksiin meillä ja ota askel kohti mercurialaisuutta!

Avoimet työpaikat Mercuriassa

Etsimme innostavaan ja mukavaan työyhteisöömme Kv-koordinaattoria 

Keskeisiä työtehtäviä ovat: 

  • hankkeiden hakeminen, hallinnointi ja raportointi (Erasmus+, Nordplus) 
  • Mercurian kv-hankkeiden koordinointi ja vetäminen 
  • opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta kv-asioissa 
  • kansainvälisen yhteistyöverkoston ylläpitäminen ja kehittäminen (oppilaitokset ja yritykset ulkomailla) 
  • ulkomaan työelämäjaksojen suunnittelu, ohjaus, arviointi ja opiskelijoiden perehdyttäminen 
  • kv-toimintaa tukevien verkkokurssien kehittäminen ja lähtövalmennus sekä Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen -tutkinnon osasta vastaaminen 

Toivomme, että sinulla on kokemusta ERASMUS+ -hankkeiden hallinnoinnista ja oppilaitoksen kansainvälisestä toiminnasta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ammatillisen opettajan pedagogisten opintojen suorittamista. 

Tarjoamme sinulle todistetusti innostavan ja laadukkaan työyhteisön, sillä Mercurialle on syyskuussa 2021 myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti sekä olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa vuonna 2022. Työtehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää kv-osaamista ja Mercurian kv-toimintaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald, puh. 050 350 6956, markus.oedewald@mercuria.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 7.12.2022 mennessä HR Partner Arja Rankiselle, arja.rankinen@mercuria.fi.  

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. 

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä noin 1000 nuorta ja aikuista.  

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.  

Vuonna 2022 Euroopan komissio myönsi Mercurian vetämälle Young Talents -hankkeelle European Innovative Teaching Award 2022 -palkinnon parhaana suomalaisena ammatillisena Erasmus+ -hankkeena. 

Miksi töihin Mercuriaan?

Mercuria on vantaalainen kaupan alan koulutuksen arvostettu osaaja. Mercuriassa toimitaan välittämisen, arvostuksen, ja luottamuksen kulttuurissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että opiskelija saa laadukasta opetusta, valmistuu ja työllistyy tai siirtyy jatko-opintoihin.

Henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen ovat keskeisiä voimavaroja opiskelijan laadukkaan oppimispolun varmistamisessa. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tiivis yhteys työelämän kanssa. Näemme laadun toiminnan systemaattisena suunnitteluna, toteutuksena, arviointina ja kehittämisenä.

Olemme Great Place to Work -sertifioituja

Great Place to Work -sertifiointi on maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tunnustus perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin. Great Place to Work -sertifiointi edustaa sekä työntekijöillemme että myös organisaation ulkopuolisille tahoille, että olemme kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja haluamme kehittää yrityskulttuuriamme.

Työntekijäkokemusta mitataan ns. luottamusindeksin (Trust Index) avulla. Mercurian Trust Index oli 87 %, lisäksi 92 % henkilöstöstä pitää Mercuriaa todella hyvänä työpaikkana.

Olimme yksi Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -listalla olevista työpaikoista keskisuurten työpaikkojen kategoriassa.

Mercurian strategia
2020–2023

Strategiamme lupaa kohderyhmilleen odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Tämä lupaus on toimintamme perusta; tarjoamamme palvelu on laadukasta, arvojemme mukaista, ja se kohtaa asiakkaan odotukset.

Meille on sydämen asia, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat Mercuriasta henkilökohtaistettua ja asiakaslähtöistä palvelua.

Mercuria numeroina

yli 1000

Opiskelijaa

63

Työntekijää

700

Työelämäjaksoa / vuosi

4.2

Opiskelijatyytyväisyys

4.0

Henkilöstötyytyväisyys

4.4

Työelämäpalaute

Lähetä avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.
Hyödynnämme avoimia hakemuksia uusia työtehtäviä täyttäessämme.
Lähetä avoin hakemus osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi

Lähettämällä hakemuksen sähköpostitse, annat samalla suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mercuriassa GDPR:n mukaisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseen

Arja Rankinen

HR-partner, tietosuojavastaava

050 585 1382