Heading hidden

Mercurian avoimet työpaikat

https://www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2021/04/rekry21_web-700x467.jpg

Etsimme innostavaan ja mukavaan työyhteisöömme Suomen kielen ja viestinnän päätoimista opettajaa.

Tunnet hyvin ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja sinulla on kokemusta suomen kielen opettajan tehtävistä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa. Keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • suomen kielen ja viestinnän opetus sisältäen sekä kirjallista että suullista viestintää,
  • suomen kielen opintojen verkkomateriaalien suunnittelu ja laatiminen,
  • suomi toisena kielenä (S2) -opetus ja
  • HOKS-ohjaus.

Opiskelijan ohjaaminen, kannustaminen ja tukeminen on luonteenomaista sinulle. Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) on sinulle tuttu ja osaat laatia sen opiskelijalle.

Edellytämme suomen kielen ja viestinnän pääaineopintoja, yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta (ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot yhdessä opetettavassa osa-alueessa ja vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa) ja pedagogista pätevyyttä. Lisäksi sinulla on kokemusta ohjaamisesta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme kyvyn toimia opiskelu- ja uravalmentajana ja opastaa työnhakuasiakirjojen laadinnassa sekä työ- ja/tai opetuskokemuksen liiketoiminnan alalta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.4.2021 mennessä osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald, markus.oedewald@mercuria.fi, puh. 050 350 6956.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on 1.8. tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Mercurian esittely:

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä n. 900 nuorta ja aikuista.

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Tavoitteena on lisäksi, että Mercurian malli, välittämisen, luottamuksen ja arvostuksen kulttuuri, toteutuu kaikessa toiminnassamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.

Samassa rakennuksessa toimivat myös Martinlaakson lukio ja Vantaan Aikuislukio.

Kiinnostaako ura Mercuriassa?

Tässä voit täyttää avoimen hakemuksen Mercuriaan. Hyödynnämme avoimia hakemuksia uusia työtehtäviä täyttäessämme. Voit myös seurata avoimia paikkojamme nettisivuillamme.

Avoin hakemus