Heading hidden

Mercurian avoimet työpaikat

https://www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2021/04/rekry21_web-700x467.jpg

Olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on perusosaajaa paremmat ICT-taidot (Windows 10, Office365 pilvipalvelut), hallitset mobiililaitteiden sujuvan käytön ja haluat oppia uutta. Sinulta onnistuvat pienet kiinteistön korjaustehtävät, tunnet jonkin verran talotekniikkaa ja olet kiinnostunut kiinteistöalan tehtävistä. Kiinteistöautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Mercuriassa yhdistetään kiinteistö- ja ICT-neuvontapalvelut yhteen palvelupisteeseen. Etsimme henkilöä, jonka keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • ICT-lähituen tehtävät opiskelijarajapinnassa (service desk)
  • neuvontapisteen hoitajan tehtävät
  • AV- ja monitoimilaitteiden ylläpito ja esitystekniikan käyttöopastus
  • kiinteistöturvallisuudesta huolehtiminen.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat auttaa. Olet järjestelmällinen ja huolellinen työssäsi. Asiakkaitasi ovat sekä Mercurian opiskelijat että henkilöstö.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.6. mennessä osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kurki, jussi.kurki@mercuria.fi, puh. 040 5258394.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on 1.9. tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Mercurian esittely

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä n. 900 nuorta ja aikuista.

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Tavoitteena on lisäksi, että Mercurian malli, välittämisen, luottamuksen ja arvostuksen kulttuuri, toteutuu kaikessa toiminnassamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.

Samassa rakennuksessa toimivat myös Martinlaakson lukio ja Vantaan Aikuislukio.

Kiinnostaako ura Mercuriassa?

Tässä voit täyttää avoimen hakemuksen Mercuriaan. Hyödynnämme avoimia hakemuksia uusia työtehtäviä täyttäessämme. Voit myös seurata avoimia paikkojamme nettisivuillamme.

Avoin hakemus