Ura Mercuriassa


Kiinnostaako ura Mercuriassa?

Mercuriassa työskentelee noin 60 henkilöä opetuksen, hallinnon, talouden, kiinteistön, IT-asioiden sekä muiden tukipalveluiden parissa.

Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Tavoitteena on lisäksi, että Mercurian välittämisen, luottamuksen ja arvostuksen kulttuuri toteutuu kaikessa toiminnassamme.

Tutustu tällä sivulla uramahdollisuuksiin meillä ja ota askel kohti mercurialaisuutta!

Avoimet työpaikat Mercuriassa

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Voit lähettää avoimen hakemuksen HR Partner Arja Rankiselle osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi.

Miksi töihin Mercuriaan?

Mercuria on vantaalainen liiketoiminnan arvostettu kouluttaja. Mercuriassa toimitaan välittämisen, arvostuksen, ja luottamuksen kulttuurissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että opiskelija saa laadukasta opetusta, valmistuu ja työllistyy tai siirtyy jatko-opintoihin.

Henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen ovat keskeisiä voimavaroja opiskelijan laadukkaan oppimispolun varmistamisessa. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tiivis yhteys työelämän kanssa. Näemme laadun toiminnan systemaattisena suunnitteluna, toteutuksena, arviointina ja kehittämisenä.

Olemme Great Place to Work -sertifioituja

Great Place to Work -sertifiointi on maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tunnustus perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin. Great Place to Work -sertifiointi edustaa sekä työntekijöillemme että myös organisaation ulkopuolisille tahoille, että olemme kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja haluamme kehittää yrityskulttuuriamme.

Työntekijäkokemusta mitataan ns. luottamusindeksin (Trust Index) avulla. Mercurian Trust Index oli 87 %, lisäksi 92 % henkilöstöstä pitää Mercuriaa todella hyvänä työpaikkana.

Olimme yksi Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -listalla olevista työpaikoista keskisuurten työpaikkojen kategoriassa.

Mercurian strategia
2020–2023

Strategiamme lupaa kohderyhmilleen odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Tämä lupaus on toimintamme perusta; tarjoamamme palvelu on laadukasta, arvojemme mukaista, ja se kohtaa asiakkaan odotukset.

Meille on sydämen asia, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saavat Mercuriasta henkilökohtaistettua ja asiakaslähtöistä palvelua.

Mercuria numeroina

yli 1000

Opiskelijaa

63

Työntekijää

700

Työelämäjaksoa / vuosi

4.2

Opiskelijatyytyväisyys

4.0

Henkilöstötyytyväisyys

4.4

Työelämäpalaute

Lähetä avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.
Hyödynnämme avoimia hakemuksia uusia työtehtäviä täyttäessämme.
Lähetä avoin hakemus osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi

Lähettämällä hakemuksen sähköpostitse, annat samalla suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mercuriassa GDPR:n mukaisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseen

Arja Rankinen

HR-partner, tietosuojavastaava

050 585 1382 arja.rankinen@mercuria.fi