Bisneskilpailu 8-luokkalaisille


Kevät on täällä taas ja niin myös Mercurian bisneskilpailu kaikille 8-luokkalaisille tulevaisuuden tekijöille! Bisneskilpailun kautta pääset hyvin tutustumaan, millaista olisi olla mercurialainen.

Tuu messiin jakamaan meille huippuluokan bisnesideasi!

Osallistu bisneskilpailuun

Ideoi unelmiesi bisnes yksin tai kaverin kanssa

Voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai isommassa, maksimissaan neljän hengen porukassa. Ideoi unelmiesi bisnes. Millaisen yrityksen haluaisit perustaa? Se voi olla esimerkiksi kauppa tai liike, kahvila, vaatebrändi tai palvelu, kuten kauneushoitola tai lemmikkien spa.

Esittele bisnesideasi

Koosta ideasta maksimissaan viiden dian PowerPoint-esitys, jossa esittelet yrityksen identiteetin, tuotteet tai palvelut, asiakkaat ja sijainnin. Palauta PowerPoint-esitys sähköpostitse osoitteeseen mercuriakisa@gmail.com 17.5.2024 klo 16 mennessä. Muista mainita tekijä/tekijät eli nimi/nimet, luokka ja koulu palkintojen toimitusta varten.

Yrityksen identiteetti

Tuotteet tai palvelut

Mitä yritys tekee tai mitä palveluja se tarjoaa?

Asiakkaat

Sijainti

Missä yritys sijaitsee ja millainen liiketila on. Voit piirtää ideasi tai käyttää esim. Pinterestiä tai muita kuvapalveluja apunasi.

Kymmenen parasta palkitaan

Kilpailussa palkitaan kymmenen parasta bisnesideaa. Voit voittaa kolmen kilon karkkiboxeja, leffalippuja ja Mercuria-tuotteita. Tsemppiä kaikille kilpailuun, odotamme innolla teidän huippuideoitanne! Voittajat julkistetaan 22.5.2024 mennessä.

Varaa yhteishaussa paikkasi Mercurian bisnesluokasta

Mercuria kauppaoppilaitoksessa opiskellaan liiketoimintaa ja meiltä voi valmistua merkonomiksi. Mercuriassa opiskellaan yrityksen perustamista, myyntiä, markkinointia ja taloushallintoa. Merkonomi voi olla töissä minkä tahansa alan yrityksessä tai perustaa vaikka oman yrityksen. Voit itse päättää, minkä alan osaajaksi suuntaudut opinnoissasi. 

Mercuriassa on myös hyvin järjestetty kaksoistutkinto, jota suorittaa yli puolet meidän opiskelijoistamme. Liiketoiminnan opintoihin kuuluu työharjoitteluja, joista osan voi käydä suorittamassa myös ulkomailla, esimerkiksi Espanjassa tai Maltalla.

Yläkoulun opinto-ohjaajalle

Haluaisitko meidät esittelemään Mercuriaa opotunnillesi?