Culinary Caravan hankkeeseen osallistuvia opiskelijoita Barcelonassa.
05.05.2017

Culinary Caravan rantautui Barcelonaan

Culinary Caravan, MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja Perho Liiketalousopiston Erasmus+ yhteishankkeen toinen workshop käynnistyi Barcelonassa toukokuun alussa. Ohjelmassa oli viikonlopun pop-up ravintolahankkeeseen perehtymistä paikallisessa CETT-koulussa. Liiketalouden opiskelijat miettivät tapahtuman markkinointisuunnitelmaa, kun taas keittiön puolella valmisteltiin tapahtumassa myytäviä herkkuja. Illalla luvassa oli vielä tutustuminen Barcelonan keskustassa Tapas-näyttelyyn.

Hanke jatkui perjantaina tiiviin työn merkeissä. Liiketalouden opiskelijat hioivat tapahtuman markkinointia yhdessä kansainvälisten kaimojensa kanssa, kun taas kokkiopiskelijat loihtivat viikonlopun herkkuja valmiiksi CETT-tiloissa. Iltapäivällä päästiin jo tutustumaan pääkallopaikalle Palo Alto Marketille, mihin ravintola aukeaisi. Päivä huipentui itse ruokarekan saapumiseen myyntipaikalle.

Culinary Caravan pysäköi vihdoin lauantaina ja sunnuntaina Barcelonan Palo Alto Marketille, jossa lukuisat ruoka- ja vaatemyyjät houkuttelivat sankoin joukoin väkeä auringon helliessä läpi viikonlopun.
Liiketalouden opiskelijamme raportoivat paikalta: ”lauantaina 6.5 pääsimme tosi toimiin, eli ruokarekkamme oli ensimmäistä kertaa avoinna. Sää suosi ja ihmisiä oli paljon liikkeellä.”

 

Maanantaina, pitkän mutta palkitsevan urakan jälkeen, oli vuorossa opiskelijoiden arviointi sekä joka maan yhteiset esitelmät projektista.