15.05.2024

Palkkaa merkonomi!

Tätä tarjousta ei kannata ohittaa*

Teksti | Tomi Rytkönen, työelämäpäällikkö | Mercuria

Harvoin tarjolla! Tätä tarjousta ei ole kohdentanut sinulle algoritmi, sitä ei ole kirjoittanut tekoäly eikä sitä ole ostettavissa -70 % OVH-hinnan alennuksella. Tarjoamme nimittäin organisaatioonne kaupan ja liiketoiminnan osaajia eli merkonomeja, joilla on alan viimeisimmät tiedot ja taidot ja vähintään puoli vuotta alan työkokemusta. Tämä on se porukka, joka selvisi läpi korona-ajan haasteiden. Jos tämä ei vielä vakuuttanut ja saanut sinua tekemään päätöstä, kerron sinulle muutamista merkonomin huippuominaisuuksista.

Työkokemus vailla vertaa

Merkonomi ei ole koskaan merkonomi ilman työkokemusta. Hän on suorittanut työelämäjaksoja ja todentanut osaamistaan aidoissa alan työtehtävissä läpi opintojen, esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon tai yritystoiminnan alueilla.

Mercuriasta valmistunut merkonomi on ollut työelämässä opintojensa aikana yhteensä vähintään puoli vuotta ja nuoriso-opiskelijat tyypillisesti jopa 9–12 kuukautta. Koeaika on siis käytännössä jo selätetty. Joten kun palkkaat yhden heistä, tiedät saavasi osaajan, joka ei pelästy katetuottolaskelmia, tarvekartoituksia, verkkokauppoja tai palvelumuotoilua. Nämä termit ovat hallussa ja niiden parista on myös todellista työkokemusta.

Työelämätaidot opitaan työelämässä

Työelämätaidot opitaan parhaiten työkokemuksen kautta. Merkonomi on tottunut toimimaan erilaisissa työyhteisöissä ja työskentelemään asiakkaiden parissa. Hän motivoituu uusista haasteista, joiden kautta voi kehittyä urallaan.

Eikä tässä vielä kaikki: Sen lisäksi, että opiskelija suorittaa työelämäjaksoja opintojensa aikana, hän on kursseilla mukana erilaisissa työelämälle suunnatuissa projekteissa. Voi siis olla, että teille palkattava merkonomi on opintojensa aikana ollut mukana perustamassa täysin uusia myymälöitä, päivittänyt kaupan alan toimijan somekanavia tai rakentanut alusta loppuun yritykselle toimivan verkkokaupan.

Tyypillisimmät merkonomien käyttöyhteydet

Jos organisaatiossanne kipuillaan tällä hetkellä, että myyntiä pitäisi tehdä, jonkun pitäisi ehtiä päivittää niitä somekanavia tai olette tehneet niin kovasti hommia, että kaikkia laskuja ei ehditä lähettää, ei hätää! Palkkaamalla valmistuvan merkonomin saatte apua yhteen tai useampaan näistä osa-alueista. Käyttöyhteystuotteina merkonomilla toimivat luontevasti tietokone ja puhelin erilaisine järjestelmineen, mutta parhaimman hyödyn saat irti merkonomista ihmisten parissa.

Teemme yhteistyötä useiden liike-elämän toimijoiden kanssa ja jopa 90 % työpaikoista suosittelee meiltä valmistuneen merkonomin palkkaamista. Tätä tarjousta on saatavilla vain rajoitettu erä loppukevään ajan, joten toimi nopeasti! Parhaiten tarpeisiinne soveltuvat tekijät palkataan usein hetkessä. Vähennetään siis yhdessä merkonomihävikkiä ja kasvatetaan heidän markkinaosuuttaan työelämässä, me mercurialaiset autamme organisaatiotanne sopivien osaajien rekrytoinnissa.

*Tarjouksen sisältö voi vaihdella merkonomikohtaisesti. Parhaillaan kuitenkin voitte saada kolmen osaajan taidot yhden hinnalla – niin monipuolisia tekijöitä merkonomit ovat.

Lue lisää rekrytointimahdollisuuksista tästä linkistä.