25.02.2021

Teaming UP-projektin ensimmäinen intensiivikurssi järjestettiin virtuaalisesti

Interreg Central Balticin rahoittama yrittäjyyshanke Teaming UP jatkui 17.–18.2.2021 projektin ensimmäisellä intensiivikurssillaAlkuperäisen suunnitelman mukaan kaikkien projektin osallistujien olisi ollut tarkoitus kokoontua ensimmäisen intensiivikurssin tiimoilta Suomessa. Sen sijaan tapahtuma järjestettiin koronan vuoksi virtuaalisestiSuomalaiset, latvialaiset ja virolaiset opiskelijat osallistuivat tapahtumaan omista kotistudioistaan.  


Intensiivikurssi sisälsi Tomi Tallgrenin pitämät luennot Business Model Canvasista sekä yrityksen rahoituksestaTämän lisäksi tapahtumaan osallistuivat myös vierailevat puhujat Jurģis Priedītis ja Viljami Metsäkylä. Latvian Investment and Development Agencyssa työskentelevä Jurģis Priedītis tukee työssään PK-yritysten perustamista ja kehittämistä. nen puheensa keskittyi siihen, millaiset yritykset saavat rahoitusta. Yrittäjä ja Nutrition Ninjan perustajajäsen Viljami Metsäkylä taas kertoi omasta polustaan yrittäjäksi. Luentojen ja puheiden lisäksi opiskelijat pääsivät tutustumaan projektin mentoreihin ja saivat heiltä kommentteja ja kehitysideoita yritysideoihinsa. 
 
Kokonaisuudessaan projekti sisältää neljä intensiivikurssia. Seuraava intensiivikurssi järjestetään kesäkuussa Latviassa, koronatilanteen sen salliessa. Tuolloin intensiivikurssilla keskitytään tuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Hankkeen virallinen Instagram-tili: @teamingup_project