Yrittäjänä yllättää itsensä.
27.08.2019

Yrittäjänä yllättää itsensä

Yrittäjyys on tulevaisuuden juttu – sehän nyt on päivänselvää. Mercurian asiakkuuspäällikkö Minna Vidgrén näkee muutoksen joka päivä työssään ja kouluttajana.

Työn tekemisen luonne muuttuu koko ajan ja yrittäjämäinen ote työskentelyyn lisääntyy kaikilla aloilla.

Rajaviiva yrittäjän ja palkansaajan välillä näyttäisi käytännössä kapenevan ja yrittäjien määrän nousevan. Yrittäjyyden suosio on selvässä kasvussa ja monet nuoret haaveilevat yrittäjyydestä, mikä näkyy mm. Mercurian hakijamäärissä.

Minna on itsekin yrittäjä ja valmentaja. Hänellä on 13 vuoden ajalta kokemusta niin coachingista, markkinoinnista, kouluttamisesta kuin mobiiliapplikaatioiden kehittämisestä. Samaan aikaan, kun hän aloitti Mercuriassa asiakkuuspäällikkönä, alkoi Mercuriassa myös yrittäjän ammattitutkinto -koulutus. Yrittäjän ammattitutkinto rakentuu perusteilla olevan yrityksen toiminnan suunnittelusta tai oman yritystoiminnan kehittämisestä. Tutkinto soveltuu niin aloittavalle yrittäjälle kuin jo pidempään yrittäjänä toimiville.


Mitä yrittäjältä vaaditaan?

Onnistuakseen työssään yrittäjä tarvitsee innostusta, sitkeyttä ja kyvyn sietää epävarmuutta. Yrittäjänä pääsee tekemään monenlaisia ja vaihtelevia työtehtäviä.

On päiviä, jolloin sitä oikein itsekin yllättyy, mitä kaikkea yrittäjyys eteen tuokaan, Minna Vidgrén naurahtaa.

 

Menestyvän yrittäjän resepti:

  • aimo annos verkostoitumista
  • rutkasti inspiraatiota uuden luomiseen
  • valtavasti omasta jaksamisesta huolehtimista
  • hyppysellinen hulluutta

 

Tule tutustumaan itseesi

Meillä Mercuriassa kehität vuorovaikutustaitojasi ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysin avulla, mikä auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja kehityskohteesi yrittäjänä. Analyysien ja muiden valmennuksellisten työkalujen avulla tavoite on tehostaa päivittäistä liiketoimintaasi, treenata ajanhallintaa ja löytää inspiraatiota uuden luomiseen. Lisäksi Mercurian yrittäjän ammattitutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä vertaistukea yrittäjyyteen.

Seuraava Yrittäjän ammattitutkinto alkaa Mercuriassa lokakuussa.

Hae nyt!