Kiitos palautteestasi!


Arvostamme suuresti, että käytit aikaasi työelämäpalautteeseen vastaamiseen. Voit tutustua tällä sivulla tarkemmin työelämäpalautteeseen sekä mitä muita yhteistyömahdollisuuksia Mercurian kanssa voisitte löytää.

Ammatillisen koulutuksen työelämäpalaute

Ammatillisessa koulutuksessa kerätään valtakunnallista työelämäpalautetta työelämässä oppimisen työpaikoilta. Kyselyt lähetetään kaikille työpaikoille, joissa on ollut Mercurian perustutkinto- tai ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijoita.

Työelämäpalaute koostuu kahdesta eri kyselystä, jotka osoitetaan eri kohderyhmille ja eri aikatauluissa. Kyselylinkin voi välittää eteenpäin työpaikalla tarvittaessa.

Työpaikkaohjaajakysely

Työpaikkaohjaajakysely osoitetaan koulutus- tai oppisopimusjaksolla toimineelle työpaikkaohjaajalle. Kysely lähetetään automaattisesti Opetushallituksen toimesta kaksi kertaa kuussa, kuukauden 1. tai 16. päivä.

Työpaikkakysely

Työpaikkakysely osoitetaan työpaikkojen henkilöille, jotka vastaavat laajemmin oppilaitosyhteistyöstä. Kysely lähetetään Mercurian rekisteritietojen pohjalta kaksi kertaa vuodessa, tammi-helmikuussa ja heinä-elokuussa.

Palaute on tärkeää

Mercurialla halutaan panostaa työelämässä oppimisen laatuun. Sen vuoksi palautteen saaminen työpaikoilta on meille erittäin hyödyllistä ja tärkeää. Arvostammekin suuresti, mikäli käytätte aikaanne 5 minuuttia aina kyselyn saapuessa vastaamiseen.

Kyselyiden kautta saamme tietoa esimerkiksi yhteistyön sujuvuudesta, sopimusprosesseista, näyttöjen toteuttamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Valtakunnallisesti vastauksia käytetään laadun seurantaan, kehittämiseen ja osana rahoitusta.

Mercurian kanssa yhteistyötä voi tehdä monella tapaa

Opiskelijoiden rekrytointi
työelämäjaksoille ja palkkatöihin

Opiskelijoiden toteuttamat
työelämälähtöiset projektit

Verkkokauppa HUB – verkkokaupan kehittäminen opiskelijatyönä

Sosiaalisen median sisällöntuotanto yrityksille opiskelijatyönä

Oppilaitos- tai työelämävierailut

Osaamisen kehittäminen
Mercuria Prossa

Mercuria Pro kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Kuulumme verkkokoulutuksen edelläkävijöihin.

Palvelut työelämälle

Tutustu tarkemmin työelämälle suunnattuihin palveluihin ja yhteistyömuotoihin.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tomi Rytkönen

työelämäpäällikkö

040 574 0368 tomi.rytkonen@mercuria.fi