14.10.2019

Daniela ja Emily työelämäjaksolla Fuengirolassa

Kolmannen vuoden opiskelijat Daniela ja Emily lähtivät suorittamaan viimeistä työelämäjaksoaan Espanjan Fuengirolaan. Molemmat ovat jo aikaisemmin olleet opintojensa aikana ulkomailla. Emily suoritti toisen vuoden työelämäjakson Brasiliassa ja molemmat olivat mukana Young Talents -hankkeessa, johon kuuluva uuden brändin lanseeraus tapahtui Hollannissa. Hankkeen kautta he suorittivat Yrittäjyyden opinnot.

Espanjassa he työskentelevät West Wind Rentals -kiinteistönvälitys yrityksessä. Työtehtäviin kuuluu erilaiset toimistotyöt ja markkinoinnin tehtävät. Emily ja Daniela suorittavat Espanjassa kaksi näyttöä: Asiakkuuksien hoito ja Laskutus ja reskontra.

”Lähdettiin matkaan, koska haluttiin vielä kokea kansainvälinen työympäristö ja saada uusia kokemuksia sekä itsenäistyä. Parasta tähän mennessä ovat olleet huikeat työkaverit, uudet ystävät eri puolilta Eurooppaa eikä tietysti työskentely lämpimän auringon alla ollut pahitteeksi.”

Mercurian toiminnassa painottuu kansainvälisyys. Tänä syksynä työelämäjaksolle ulkomaille lähtee reilut 20 opiskelijaa. Kohteina ovat Aurinkorannikon lisäksi Mallorca, Barcelona ja Malta. Mahdollisuus olisi lähteä työelämäjaksolle myös Ruotsiin, Hollantiin ja Saksaan. Työelämäjaksojen lisäksi olemme mukana useiden eri maiden kanssa Erasmus+-hanketoiminnassa. Tämä mahdollistaa Liiketoiminnan perustutkinnon suorittamisen kansainvälisellä painotuksella.