06.04.2022

Kansainvälinen Teaming Up -yrittäjyysprojekti tulee päätökseen – osallistu päätösseminaariin virtuaalisesti

Teaming Up -projektin päätösseminaari järjestetään 8.4.2022 Latviassa. Melkein kahden vuoden uurastuksen jälkeen kansainväliset opiskelijayritykset ovat päässeet tavoitteeseensa ja luoneet yritysidealleen prototyypit. Samalla opiskelijat Suomesta, Latviasta ja Virosta ovat saaneet kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Päätösseminaarissa reflektoidaan kaikkea, mitä projektissa on tapahtunut sekä jaetaan kokemuksia, haasteita ja ratkaisuja. Keskustelu keskittyy nuorten yrittäjyystietouden tärkeyteen sekä siihen, miten luodaan onnistunutta monikansallista yhteistyötä. Seminaarissa puhutaan myös siitä, mitkä ovat seuraavat askeleet siihen, että kansainväliset opiskelijatiimit pystyvät säilyttämään liikeideansa tulevaisuudessa.

Kutsumme nuoria, koulutusinstituuttien edustajia, yrityksiä tukevia organisaatioita ja kaikkia kiinnostuneita suhtautumaan positiivisesti omiin liikeideoihinsa ja laittamaan niitä käytäntöön. Kannustamme olemaan pelkäämättä bisnesmaailmaa ja oppimaan Teaming Up-projektin kokemuksista. Tällä seminaarilla haluammekin inspiroida organisaatioita ja yksilöitä osallistumaan projekteihin, joilla on samanlainen päämäärä.

Aika ja paikka: 8.4. klo 10:00-16:30 (GMT+02) Lielupe Semarah Hotelissa, Latvian Jurmalassa. Kieli – englanti.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös virtuaalisesti. Rekisteröidy osallistujaksi oheisen linkin kautta: ej.uz/TeamingUp22

Projektia koordinoi Valmiera Development Agency (Latvia) yhteistyössä Valmiera Vocational Training Centren (Latvia), Valga Vocational Training Centren (Viro) ja Mercuria kauppaoppilaitoksen kanssa (Suomi). Teaming Up-projekti tähtää nuorten potentiaalin kasvuun, kansainvälisten nuorisoyritysten tukemiseen sekä nuorten itsevarmuuden ja yrittäjyystaitojen kehittämiseen. Teaming Up-projektia on toteutettu kesäkuusta 2020 toukokuuhun 2022. Projekti järjestetään osana Central Baltic Cross-Border Cooperation Program 2014-2020 ja sitä tukee Euroopan aluekehitysrahasto.

Lisätietoja antaa:
Kaisa Paavola, kv-koordinaattori
kaisa.paavola@mercuria.fi