Kestävä kehitys on tärkeää myös Mercuriassa.
08.05.2020

Kevään ja kesän toiminta oppilaitoksessa

Oppilaitoksemme on suljettuna 13.5. asti, ja noudatamme siihen asti lukujärjestyksen mukaista etäopiskelua. Tämän jälkeen oppilaitoksemme opetus jatkuu pääosin etäopetuksena loppukevään ja kesäkuun ajan. Vaikka oppilaitoksessamme ei tämän kevään aikana enää järjestetä normaalia luokkaopetusta, tarjoamme paljon erilaisia opintoja verkko-oppimisympäristössä kesäkuun loppuun asti. Ainoastaan ne opiskelijat, joiden kanssa on sovittu rästipajoista, kesäopetuksesta tai kesän työelämäjaksoista, voivat tulla koululle erikseen sovittuina aikoina tapaamaan HOKS-ohjaajiaan tai muita opettajia. Myös terveydenhuolto ja muut opiskelijapalvelut on avoinna koululla etukäteen sovittuina aikoina.

TURVALLISUUSOHJEET
Noudatamme edelleen kevään ja kesän aikana turvallisuusohjeita, kuten turvavälejä, hyvää käsihygieniaa sekä max. 10 hengen ryhmiä yhdessä tilassa. Kouluruokailua ei järjestetä, mutta erikseen koululle kutsutuille opiskelijoille maksetaan ateriakorvaus niiltä päiviltä, kun opetusta on koululla järjestetty.

Tämä kevät 2020 jää varmasti meidän kaikkien mieleen aivan erityisenä ajanjaksona. On ollut aivan mahtavaa seurata, miten olemme yhdessä jatkaneet töitä ja opiskelua, vaikka kaikki toiminnat siirtyivät verkkoon käytännössä yhdessä yössä. Hyvää loppukevättä kaikille!

LUKUVUODEN 2020-2021 AIKATAULUT
Voit tarkastella seuraavan lukuvuoden aikatauluja linkistä https://www.mercuria.fi/opiskelijalle/lukuvuoden-aikataulu/