Mercuria loisti Taitaja 2019 SM-kilpailuissa.
28.05.2019

Taitaja 2019 -kilpailusta mitalisaalis Mercuriaan

Tänä vuonna ammattitaidon Suomen mestaruus Taitaja-kisat järjestettiin Joensuussa 21.–23.5.2019. Kyseessä on vuoden suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma Suomessa. Suomen-mestaruuksia jaetaan 43 lajissa ja finaaliin osallistuu yli 400 oman alansa huippuosaajaa.  Tänä vuonna tapahtuman teemana oli ”Osaamisen iloa!” MERCURIAsta osallistui kilpailijoita Asiakaspalvelun ja myynnin, Visuaalisen myyntityön, Yrittäjyyden ja Tietojenkäsittelyn semifinaaleihin eri puolilla Suomea. Finaalipaikka saavutettiin kaikissa lajeissa, mihin oppilaitoksemme tänä vuonna osallistui.

MERCURIA loisti tapahtumassa aivan mahtavalla menestyksellä ja mitalisaaliilla. Opiskelijamme Mikael Sekkouri ja Saku Lehto ottivat kaksoisvoiton kultaa ja hopeaa Tietojenkäsittelyssä. Fanni Hämäläinen voitti kultaa Visuaalisessa myyntityössä ja 1.vuoden opiskelijat Tuukka Paronen, Miska Tahvanainen ja Jere Hietanen ottivat hienon pronssin Yrittäjyydessä.

Myös kilpailijoiden valmentajat ovat tehneet merkittävän työn ohjatessaan omia finalistejaan kilpailutehtäviin. Lukuisat valmennustunnit ja mielenkiintoiset harjoitustehtävät ovat pohjustaneet kilpailijat huippusuorituksiin ja tätä kautta menestykseen Taitaja-kilpailussa. Menestyksekkäiden finalistien taustajoukoista löytyvät Minttu Kilpinen/Asiakaspalvelu ja myynti, Satu Uronen/Visuaalinen myyntityö, Tomi Tirroniemi/Tietojenkäsittely ja Mika Orenius/Yrittäjyys.

Menestys on monen tekijän summa ja menestystä voidaan mitata erilaisilla mittareilla. Oman oppilaitoksemme laadukas koulutus on luonut hyvän pohjan mahtavaan Taitaja-kilpailumenestykseen. Haluammekin kannustaa kaikenlaista oppimisen iloa, kisamenestystä ja kasvua elämässä. Se on meille tärkeää. Onnea kaikille voittajille!

Fanni Hämäläinen, kultamitali Visuaalinen myyntityö

 

Mikael Sekkouri, kultaa, Tietojenkäsittely

Saku Lehtola, hopeaa, Tietojenkäsittely

Miska Tahvanainen, Tuukka Paronen ja Jere Hietanen pronssimitali Yrittäjyys