Puhu johdolle hanke esittelyssä Finlandia talolla
21.10.2019

Puhu johdolle 0.3 -hanke esittelyssä

Kehittämisasiantuntija Hannu Köngäs ja eKampuksen päällikkö Markus Oedewald esittelivät Puhu johdolle 0.3 -hankkeen tuotoksia Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.10.2019.

MERCURIA on mukana Opetushallituksen osarahoittamassa hankkeessa, jossa kehitetään ammatillisen koulutuksen johtamista osaamisperusteisuuden ja asiakaslähtöisyyden vahvistamiseksi. Yhtenä osahankkeena on pedagogisen johtamisen kehittäminen, jota tuetaan tiedonhallintamallin avulla.  Tiedonhallintamalli tuottaa opiskelijaprosessin kannalta relevanttia päivittäistä tietoa johdon käyttöön. Seminaarin ammattitorilla esitelty MERCURIAn tiedonhallintamallin versio 1.0 tuottaa tietoa opiskelijatyövuosista, opiskelijamääristä ja valmistuneista tutkinnoittain.

Hankkeen edetessä versio 2.0 tulee tuottamaan tietoa tutkinnon kestosta, keskeyttämisistä ja suoritetuista tutkinnon osista. Hankkeen tavoitteena on myös tuottaa eri käyttäjäryhmille kohdennettuja raportteja, joiden avulla tietoon perustuva toiminta vahvistuu koko oppilaitoksessa.

Lisätietoja hankkeesta antaa projektipäällikkö Tarja Mykrä, tarja.mykra(@)mercuria.fi