28.11.2016

Sinustako vuoden 2016 vähittäiskaupan työpaikkaohjaaja?

Nyt valitaan ja palkitaan jo toista
kertaa vähittäiskaupan alalla
työskentelevä vuoden työpaikkaohjaaja.
Palkintona on 1 000 euron apuraha!

Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskus, Kaupan liitto, Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Helsingin Kauppiaitten yhdistys ry. valitsevat ja palkitsevat jälleen vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaajan. Vuoden 2016 työpaikkaohjaajaksi valitaan työpaikkaohjaaja, joka työskentelee vähittäiskaupan alalla. Hän ohjaa opiskelijaa tai tutkinnon suorittajaa, joka opiskelee jotain seuraavista liiketalouden ja hallinnon alan tutkinnoista:

  • liiketalouden perustutkinto
  • myynnin ammattitutkinto
  • markkinointiviestinnän ammattitutkinto
  • lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
  • ruokamestarin erikoisammattitutkinto

Osallistuessasi kilpailuun ota yhteyttä oppilaitokseen, jonka kanssa teet yhteistyötä työ- paikkaohjaamiseen liittyvissä asioissa. Oppilaitokset tekevät esityksen vuoden 2016 palkittavasta työpaikkaohjaajasta valitsijaryhmälle 17.2.2017 mennessä. Valitsijaryhmän muodostaa Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksessa toimiva Työpaikkaohjaamisen klusteri, jossa on edustajia työelämästä, oppilaitoksista ja kaupan alan järjestöistä. Klusteri toimii myös kilpailun koordinoijana. Vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaaja 2016 palkitaan 1000 euron apurahalla keväällä 2017. Palkitseminen voidaan halutessa järjestää siinä oppilaitoksessa, jossa kilpailun voittaja on toiminut ohjaajana.

Nyt valitaan ja palkitaan jo toista kertaa vähittäiskaupan alalla työskentelevä vuoden työpaikkaohjaaja. Palkintona on 1 000 euron apuraha!

Työpaikkaohjaamisen klusteri antaa lisätietoja kilpailusta ja kyselyt voi lähettää: Verkostopäällikkö Tarja Mykrä, etunimi.sukunimi@mercuria.fi