Heading hidden

Yrittäjän ammattitutkinto - kehity yrittäjyyden digiaikaan!

//www.mercuria.fi/wp-content/uploads/2017/12/Mercuria-7-e1513764516301.jpg

Kiinnostaisiko Sinua inspiroitua työssäsi kasvattamalla verkostoasi ja saada uusia asioita arjen työhön, jotka helpottavat yrittäjänä toimimistasi?

 

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos tarjoaa sinulle Yrittäjän ammattitutkinnon koulutusta, jonka aikana vauhditat yrityksesi myyntiä sähköistä liiketoimintaa kehittämällä ja ottamalla digitalisaation haltuusi. Valmennuksessa perustat oman verkkokaupan ja opit hyödyntämään sähköisiä myynti- ja markkinointivälineitä. Kehität myös vuorovaikutustaitojasi ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysin avulla ja hyödynnät niitä asiakkaan kohtaamisessa kuin verkostojen ja tiimien rakentamisessa.

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka toimii yrittäjänä ja haluaa kehittää yritystoimintaansa erityisesti sähköisen liiketoiminnan avulla. Tutkinto soveltuu myös sivutoimisille yrittäjille.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää omaa yritystä, jossa osaaminen näytetään. Tutkinto etenee henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman mukaisesti oppisopimusopiskeluna. Oppisopimuskoulutuksessa voit hyödyntää omassa yrityksessäsi tapahtuvaa kehitystä.

Valmennus koostuu inspiroivista lähiopetuspäivistä sekä opiskeusta e-oppimisympäristössämme eKampuksella. Vuoden kestävään koulutukseen kuuluu kymmenen lähiopetuspäivää. Ne valmistavat suorittamaan koko Yrittäjän ammattitutkinnon, mutta voit myös suorittaa osan tutkinnosta.

Koulutuksessa käytettävien menetelmien avulla varmistamme, että opitut asiat siirtyvät arkeesi konkreettista hyötyä tuottavaksi toiminnaksi. Tutkinnon suorittamiseen sisältyy:

  • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi
  • Tietoiskut ja case-harjoitukset lähiopetuspäivillä
  • Tuottava esimies-simulaatiopeli, joka tukee henkilöstötuottavuuden johtamista
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • eKampuksen verkko-opinnot
  • Ohjauskeskustelut, jotka tukevat tutkinnon suorittamista ammattitaitovaatimusten edellyttämällä tavalla.

 

Yrittäjän ammattitutkinnon osallistumismaksu on 250€ / osallistuja.

 

Leena Korpela-Tapola

Leena Korpela-Tapola

koulutusvastaava

040 670 0155

Maarit Mänttäri

Maarit Mänttäri

koulutuspäällikkö

040 097 5480

Tietoa ammattitutkinnosta

Ammattitutkintojen avulla kehität ammattityöntekijältä edellytettävää ammattitaitoa ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Jos olet työskennellyt alalla vähintään kolme vuotta tai olet hankkinut osaamista muuten, ammattitutkinto on sinulle sopiva koulutusmuoto. Voit hakeutua suorittamaan ammattitutkintoa ilman ammatillista perustutkintoa.

Ammattitutkinnon suorittamiseen liittyy valmistavaa koulutusta, jonka avulla hankit tutkinnossa tarvittavaa ammattitaitoa. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa otetaan huomioon aiempi osaamisesi. Tämän suunnitelman mukaisesti määräytyy opiskeluaikasi, joka on keskimäärin 1,5 vuotta. Ammattitutkinnossa edellytettävä osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän tilanteissa, siksi alan työpaikka on edellytys ammattitutkinnon suorittamiselle. Opiskelu tapahtuu oman työn ohella. Jos sinulla on jo riittävä ammattitaito, voit suorittaa ammattitutkinnon tai sen osan osallistumatta valmistavaan koulutukseen.

Ammattitutkinnot tai sen osat suoritetaan oppisopimuskoulutuksena.