Opiskelijatarinoita


Tutustu opiskelijoidemme ura- ja jatko-opiskelupolkuihin sekä kokemuksiin Mercuriassa opiskelusta.

Janette löysi Mercuriasta suunnan media-alan jatko-opintoihin

Opiskelin Mercuriassa myyntiosaajan polkua jonka lisäksi valitsin myös yhden paikallisen tutkinnon osan, muotikaupan tuote- ja trendituntemuksen. Paikallisen tutkinnon osan kautta työharjoitteluni painottuivat muotialan liikkeisiin kuten Vila, KappAhl ja Cubus.

Opiskelin lisäksi markkinointia ja viimeisen harjoitteluni suoritinkin markkinointitoimisto CheckPointilla, jossa uudistin ja suunnittelin heidän somesisältöään. Opintojeni aikana toimin myös Mercurian markkinointitutorina ja olin mukana kansainvälisessä projektissa Thaimaassa.

Innostuin markkinoinnista niin paljon, että viimeisen opiskeluvuoden keväällä hain yhteishaussa Karelian ammattikorkeakouluun medianomiksi ja pääsin sisään. Merkonomiopinnot ovat toimineet hyvänä pohjana kaikelle, mitä tällä hetkellä opiskelen.

Suosittelen kaikille liiketoiminnan perustutkintoa ja erityisesti Mercuriaa kouluna. Saat kerättyä opintojesi aikana itsellesi arvokasta työkokemusta, pääset kansainvälistymään ja kerrytät upeita mieleenpainuvia kokemuksia. Lisäksi voit rakentaa itsellesi sellaisen osaajapolun mikä sopii juuri sinulle, ja tätä kautta pääset tekemään just sitä, mikä sinua kiinnostaa.

Mikaelin matka jatkuu merkonomista tradenomiksi

Suoritin Mercuriassa kaksoistutkinnon eli valmistuin merkonomiksi ja ylioppilaaksi samanaikaisesti. Minulla ei ollut opiskellessani selkeää osaajapolkua sillä halusin opiskella monipuolisesti kaikenlaista.

Opiskelin asiakaspalvelua, myyntiä, asiakkuuksien hoitamista, yrittäjyyttä ja tuloksellista toimintaa. Suoritin ensimmäisen opiskeluvuoden työharjoitteluni Vantaan Adidas Outletissa ja loput harjoittelut POP Vakuutuksella.

Valmistumisen jälkeen olin vuoden ajan töissä, jonka jälkeen hakeuduin opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi Laurea ammattikorkeakouluun Leppävaaraan. Opiskelen pääasiassa rahoitusta ja taloushallintoa. Työskentelen edelleen osa-aikaisesti POP Vakuutuksella.

Suosittelisin Mercuriaa jokaiselle suurimmaksi osaksi sen vuoksi, että opintotarjonta on niin laaja. Valintoja helpottaa selkeät osaajapolut, jotka auttavat kokoamaan hyvän kokonaisuuden opintotarjonnasta. Mercuriasta löytyy niin sanotusti jokaiselle jotakin.

Mercuriassa opetus on korkealaatuista ja opettajat ovat mukana opetuksessa isolla panoksella. Opettajista tulee sun opiskelukavereita, jotka tukevat ja auttavat joka tilanteessa. Mielestäni merkonomin opinnot antavat hyvät eväät työelämään ja myös loistavan mahdollisuuden jatko-opintoihin.