29.05.2024

Haemme matematiikan opettajaa

Etsimme innostavaan ja mukavaan työyhteisöömme

matematiikan ja ICT-perusteiden opettajaa (liiketoiminnan perustutkinto)

Matematiikan lisäksi opetettaviin aineisiin kuuluu ammatillisen perustutkinnon Toiminta digitaalisessa ympäristössä -kurssin opettaminen. Työtehtäviin kuuluu opetuksen suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä kollegoiden kanssa. Opetus- ja ohjaustyö tapahtuu pääosin koulussa, mutta myös verkko-oppimisympäristössämme eKampuksella. Opetus painottuu oppivelvollisiin ja lisäksi jonkun verran opetusta on aikuisopiskelijoille. Työ sisältää ryhmänohjausvastuuta. Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus osallistua myös erilaisten digihankkeiden suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Odotamme sinulta

● tehtävään soveltuvaa tutkintoa

● vahvaa digitaalista osaamista

● pedagogista pätevyyttä

● kokemusta erityisesti nuorten oppijoiden kanssa toimimisesta ja heidän ohjaamisestaan

● kehitysmyönteisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja

● verkkopedagogiikan tuntemusta

Huomioimme myös muodollisesti epäpätevät hakijat, jolloin työsuhde on määräaikainen kunnes kelpoisuus on hankittu.

Tarjoamme sinulle todistetusti innostavan ja laadukkaan työyhteisön, sillä Mercurialle on myönnetty syyskuussa 2023 Great Place to Work -sertifikaatti ja sijoituimme Suomen Parhaiden Työpaikkojen listauksessa kymmenen parhaan joukkoon vuonna 2024 (keskisuuret yritykset).

Me tarjoamme sinulle

● monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan

● innostavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön

● kilpailukykyiset henkilöstöedut

● kokeilut ja innovaatiot sallivan työkulttuurin

● mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 9.6.2024 osoitteeseen arja.rankinen@mercuria.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald, p. 050 350 6956. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivottu aloitusajankohta on 1.8.2024. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.