28.04.2020

Kaupan alan vuoden 2019 työpaikkaohjaaja on valittu

Kaupan koulutuksen kehittämiskeskus on valinnut kaupan alan vuoden 2019 työpaikkaohjaajan. Hän on Katja Pihlainen K-supermarket Rokkalasta Mikkelistä.

Katja toimii K-supermarketissa teollisen osaston vastaavana ja hän on ohjannut sekä koulutus- että oppisopimuksella opiskelevia opiskelijoita useiden vuosien ajan. Hänellä on kokemusta myös erityistä tukea vaativien opiskelijoiden ohjaamisesta. Lisäksi Katja on kehittänyt osaamistaan suorittamalla työpaikkaohjaajien koulutuksen.

Katja Pihlainen tuntee hyvin ohjaamiensa tutkintojen perusteet ja arvioinnin kriteerit. Hänen erityisenä vahvuutenaan nostettiin esiin kyky antaa rakentavaa ja rehellistä palautetta opiskelijalle. Opiskelijan sanoin: ”Katja muisti antaa palautetta, mikä oli minusta erittäin tärkeää.” Myös yhteistyö oppilaitoksen kanssa toimii erinomaisesti.

Palkitsemistilaisuus, jossa Katjalle luovutetaan Helsingin kauppiaitten yhdistyksen 1 000 euron apuraha, pidetään Katjaa kilpailuun ehdottaneen Etelä-Savon ammattiopiston tiloissa koronatilanteen sallimana ajankohtana syksyllä 2020.

Lämpimät onnittelut Katjalle!