Lukion jälkeen merkonomiksi ja ammattilaiseksi työelämään.
07.03.2019

Lukion jälkeen merkonomiksi jopa vuodessa

Suorita Liiketoiminnan perustutkinto lukion jälkeen ja siirry jo vuoden kuluttua ammattilaisena työelämään. Saat päättää itse, miten opiskelet, joten voit myös suorittaa tutkinnon työn ohella. Opintosi räätälöidään toiveidesi mukaisiksi, jolloin vaikutat itse tutkintosi sisältöön sen mukaan, minkä alan työtehtävät kiinnostavat sinua.  Toimimme tiiviissä yhteistyössä eri alojen yritysten kanssa, jotka tarjoavat tutkintoosi soveltuvia työpaikkoja. Voit esimerkiksi luoda uraasi muotikaupan tai teknisen kaupan parissa. Myös erilaiset työt taloushallinnon parissa, mm. tilitoimistoissa ovat mahdollisia.

Halutessasi voit lähteä ulkomaille työelämäjaksolle MERCURIAN tukemana. Meillä on lukuisia yrityskontakteja Euroopassa, mm. Espanjan Fuengirolassa ja Maltalla.

Tutkinto ei vie paikkaasi korkea-asteelta. Voit siis hyvin jatkaa opintojasi ammattikorkeakoulussa, kauppakorkeakoulussa tai yliopistossa. Kannattaa siis hyödyntää nopea tie ammattiin välivuoden sijasta.

Hae nyt kevään yhteishaussa 12.3. asti tai jatkuvan haun kautta, sen jälkeen kun olet saanut tietää kesän pääsykokeiden tulokset.

Lue lisää mercuria.fi/koulutus/liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Meillä ei ole pääsy- tai soveltuvuuskoetta.