28.04.2022

Mercuria Suomen parhaat työpaikat 2022-listaukseen 

Great Place to Work julkaisee vuosittain listan Suomen parhaista työpaikoista kokoluokittain. Lista perustuu organisaatioiden työntekijöiden kokemuksiin sekä luotettavaan kolmannen osapuolen auditoimaan kulttuurin analyysiin. Sijoitus listalla on ansaittava loistavalla työntekijäkokemuksella ja kulttuurilla. 

Mercuria kauppaoppilaitos Oy on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Hyvä työpaikka ja henkilöstöstä huolehtiminen ovat tänä päivänä yrityksen tärkeimpiä kilpailukeinoja. Henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen on yksi Mercurian strategisista painopistealueista. Ammatillinen koulutus on ollut jatkuvassa muutoksessa, ja pandemia on vaikuttanut sekä henkilöstön että opiskelijoiden jaksamiseen. Tästä huolimatta olemme onnistuneet työviihtyvyyden ja yhteisöllisyyden kehittämisessä. Työntekijäkokemusta mittaava luottamusindeksi oli 87 %, kun hyvän työpaikan sertifikaatin raja oli 65 %. 

”Mercurian henkilöstö kokee tutkimuksen mukaan, että heidän työpaikkansa on tasa-arvoinen ja välittävä. Johtaminen on suoraselkäistä ja kunnioittavaa. Minua ei siis yllätäkään, että 9,2/10 mercurialaisesta kokee, että kaikki huomioon ottaen, he ovat todella hyvässä työpaikassa. Työntekijät kuvaavatkin työpaikkaansa jopa toiseksi kodiksi, johon on helppo tulla. Kulttuuria leimaa yhdessä tekeminen ja jakaminen sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Olen vaikuttunut Mercurian hienosta henkilöstökokemuksesta” sanoo Great Place To Work:n yrityskulttuurin asiantuntija Petra Helle-Kari. 

Mercuria tarjoaa kaupallista koulutusta niin nuorille kuin aikuisille opiskelijoille. Opiskelijoita on noin 1000 ja henkilöstöä on noin 60. Nuorille on tarjolla liiketoiminnan perustutkinto eli merkonomin tutkinto. Aikuisille Mercuria tarjoaa useita eri liiketoiminnan tutkintovaihtoehtoja, liiketoiminnan perustutkinnosta erikoisammattitutkintoihin.  

Lisätietoja antaa 

Mercuria kauppaoppilaitos Oy 

Tiina Immonen, rehtori 
tiina.immonen@mercuria.fi  
040 522 8524 

tai  

Satu Uronen, viestintäpäällikkö 
satu.uronen@mercuria.fi 
040 120 7107