Yhteishaku 2019 Mercuriassa.
07.09.2020

Mercurian esittelykäynnit peruskouluissa

Mercurian markkinointitiimi käy esittelemässä joka syksy oppilaitostamme peruskoulujen 9-luokkalaisille. Yhdeksäsluokkalaiset ovat uuden edessä valitessaan kevään yhteishaussa opiskelupaikkaa, ja heillä on mielessään monia eri vaihtoehtoja, mutta myös paljon kysymyksiä. Monet tietävät jo aikaisessa vaiheessa mihin oppilaitokseen haluavat hakeutua peruskoulun jälkeen, mutta on myös niitä, jotka miettivät eri vaihtoehtoja, eikä suunta peruskoulun jälkeen ole ollenkaan selvä. Siksi haluamme käydä kertomassa Liiketoiminnan perustutkinnosta eli merkonomin opinnoista, joka on hyvä ammatillinen peruskoulutus useille eri aloille. Meillä voi jo opintojen aikana suuntautua eri aloille, kuten asiakaspalveluun ja myyntiin tai vaikkapa taloushallinnon työtehtäviin. Monelle meidän opiskelijallemme suunta opintoihin ja ammattiin löytyy työelämäjaksojen kautta, joita opintojen aikana on useita. Meillä opiskelijat pääsevät harjoittelemaan työelämässä tarvittavia taitoja aidossa työympäristössä ja monet saavat sitä kautta myös vakituisia työpaikkoja. Eikä valkolakkitoiveistakaan tarvitse luopua, vaikka lähtisi peruskoulun jälkeen ammatilliseen oppilaitokseen. Meillä on kaksoistutkinnonsuorittajia noin puolet aloittavista opiskelijoista, ja he suorittavat kolmessa vuodessa ammatillisen tutkinnon lisäksi ylioppilastutkinnon.

Markkinointitiimin esittelykäynnit starttaavat syyskuun aikana, ja vierailemme tutor-opiskelijoiden kanssa yläkoulujen opotunneilla kertomassa Liiketoiminnan perustutkinnon opinnoista. Tänä vuonna toteutamme esittelyjä myös etänä striimattuna.
Opinto-ohjaaja, varaa aika esittelyyn markkinointikoordinaattori Hannele Sepperiltä, hannele.sepperi@mercuria.fi. Tulemme mielellämme oppilaitokseesi kertomaan opiskeluista Mercuriassa!