24.08.2020

Mercurian kotiväenilta to 27.8.2020

Kotiväenilta järjestetään torstaina 27.8.2020 klo 18.00

Mercuriassa järjestetään joka syksy kotiväenilta uusien opiskelijoiden huoltajille. Kotiväenillassa  kerrotaan ammatillisista tutkinnoista ja opiskelusta yleisesti meidän oppilaitoksestamme. Lisäksi huoltajilla on ollut mahdollisuus tutustua heidän nuorensa omaan HOKS-ohjaajaan ja jutella opintoihin liittyvistä asioista. Näistä kotiväelle suunnatuista illoista tulee aina hyvää palautetta, ja ne ovatkin yksi keino käydä keskustelua kodin ja koulun välillä.

Monet perheet ovat uuden ja tuntemattoman edessä, kun oma nuori valmistuu peruskoulusta ja valitsee jatko-opintopaikan. Mitä tarkoittaa Liiketoiminnan perustutkinto? Mistä ammatillinen tutkinto koostuu? Mitä tarkoittaa työelämäjakso? Monia kysymyksiä herää nuorten lisäksi myös heidän huoltajiensa mielessä, ja näihin kysymyksiin pyrimme antamaan vastauksia torstaina pidettävässä kotiväenillassa.

Tällä kertaa kotiväeniltaan voi osallistua myös striimattuna omalta kotisohvalta. Huoltajille on lähetetty kutsu Wilman ja sähköpostin välityksellä, josta löytyvät ohjeet osallistumiseen paikan päällä tai verkon välityksellä. Toivomme näkevämme mahdollisimman paljon uusien opiskelijoidemme kotiväkeä torstai-iltana. Tervetuloa Mercuriaan!