30.09.2021

Mercurian Wanhojen tanssit torstaina 7.10.2021

Mercurian Wanhojen tanssit järjestetään Martinlaakson yhtenäiskoulun liikuntasalissa torstaina 7.10. Tanssit järjestetään kahdessa ryhmässä klo 17.30 ja 19.30. Jokaiselle opiskelijalle on jaettu kolme pääsylippua oman ryhmänsä esitykseen, jotka hän voi jakaa läheisilleen. Pääsyliput kerätään Martinlaakson yhtenäiskoulun ovilla.

Juhlapaikka on Martinlaakson yhtenäiskoulun liikuntasali, Martinlaaksonpolku 9, 01620 Vantaa. Käynti liikuntasaliin on koulun pääovista sisäpihan ja ruokalan puolelta. Poistuminen esityksen jälkeen ulos suoraan liikuntasalista, jotta eri esitysten tanssijat ja yleisöt eivät sekoitu keskenään. Ovet juhlasaliin avautuvat yleisölle 20 minuuttia ennen esityksen alkua ruokalan puolelta.

Alueella on tällä hetkellä paljon rakennustöitä ja muita tapahtumia samaan aikaan, joten juhlapaikalle saapuvien kannattaa varautua jättämään autonsa tavanomaista kauemmaksi. Parkkipaikkoja on löytynyt yleensä Laajametsänkujan parkkipaikoilta, Martinlaaksonkujan kautta koulun pihapaikoilta sekä Mercuria-talon etu- ja takaparkkipaikoilta.

Tilaisuudessa noudatetaan koronan suhteen yleisiä turvallisuusohjeita: kasvomaskin käyttöä suositellaan yleisössä, käsidesiä tarjotaan ovilla ja yleisön toivotaan pysyvän omissa seurueissaan jättäen katsomossa turvavälejä toisiinsa. Sairaana, oireisena tai koronalle altistuneena esitykseen ei saa saapua.

Esitykset striimataan myös niille, jotka eivät pääse paikalle.

Ohessa linkit illan tanssiesityksiin:

Ryhmä 1 (klo 17.30): https://www.youtube.com/watch?v=ZP2FlOXgdso

Ryhmä 2 (klo 19.30): https://www.youtube.com/watch?v=QWYZuhySF2w