Mercurian opiskelija pääsi Bestsellerin suunnittelemaan Money Makers -koulutukseen Tanskaan.
26.04.2019

Toukokuussa valmistuva Rasmus Suorela lähtee Tanskaan Money Makers -koulutukseen

Rasmus Suorelasta tulee runsaan kuukauden päästä merkonomi ja ylioppilas. Hänen tulevaisuuden suunnitelmansa olivat vielä vähän aikaa sitten hakusessa, kunnes huhtikuun alkupuoli antoi niille suunnan. Rasmus pääsi nimittäin ainoana suomalaisena Bestsellerin suunnittelemaan Money Makers -koulutukseen Tanskaan. Koulutus alkaa toukokuussa ja kestää vuoden. Sinä aikana Rasmus pääsee hiomaan myyntitaitonsa huippukuntoon. Muut koulutettavat tulevat toisista Euroopan maista, muutama ehkä kauempaakin. Näin Rasmus saa loistavan mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti ja kehittää englannin kielen taitoaan.

Money Makers -koulutuksen aikana Rasmus tekee myyntityötä Suomeen Jack & Jonesin asiakkaille ja tutustuu muun muassa tuotteiden valmistusprosesseihin opintomatkojen kautta.  Kun hän vuoden kuluttua valmistuu, hän tuntee Jack & Jones -brändin läpikotaisin ja voi alkaa tehdä rahaa, niin kuin koulutuksen nimi Money Makers lupaa.

Myyntikoulutuksen mahdollisti Rasmuksen viimeinen työelämäjakso Suomen Bestsellerillä, jossa hän suoritti asiakkuuksien hoidon tutkinnon osan.  Rasmus oli osa Selected-merkin myyntitiimiä, jonka jäsenenä hän hoiti tilauksia, teki asiakaskäyntejä ja yleisiä toimistotehtäviä. Rasmus viihtyi työssään ja koki olevansa omalla alallaan. Money Makers -koulutus on siis ansaittu palkinto hyvin tehdystä työstä. Onnea ja menestystä Rasmukselle!

Teksti: Marja Saarinen