Mercurian visuaalisen myyntityön opiskelijoita Tokmannissa.
25.04.2017

Opiskelijat pääsivät sisustamaan uutta Tokmannia!

MERCURIAn Visuaalisen myyntityön opiskelijat ovat osallistuneet Tokmannin ja MERCURIAn yhteistyöprojektiin Vuosaaren Tokmannin avausprosessi 3.4. – 25.4.2017. Projektia tehtiin seitsemänä päivänä, ja työtunteja kertyi 28.

Opiskelijoiden tavoitteena oli oppia, miten valmis uusi myymälä rakennetaan tyhjiin tiloihin ja miten visuaalinen myyntityö liikkeessä hoidetaan ammattilaisten kanssa alusta loppuun.

Projektissa oli mukana MERCURIAsta kymmenen toisen vuoden opiskelijaa, jotka ovat valinneet tutkintoonsa Visuaalisen myyntityön tutkinnon osan. Kaikki opiskelijat tulivat 15D-ryhmästä: Kamilla Korpisalo, Topias Naskali, Joni Parkkunen, Janina Rantala, Milla Rantalainen, Jemina Suoverinaho, Noora Tammiluoma, Matilda Vasama, Aada Vinni ja Jessika Wahrman.

Uuden projektin organisaattorit olivat Tokmannilta aluepäällikkö Jyrki Jääskeläinen ja MERCURIAsta apulaisrehtori Jarno Westerholm.

Yhteistyöhön osallistuivat myös projektipäällikkö Mari Alanko ja myymäläpäällikkö Mari Seppänen Vuosaaren Tokmannin myymälästä sekä asiakaspalvelun ja myynnin opettaja Tuija Kotila MERCURIAsta.