23.09.2020

Kansainvälinen toiminta Mercuriassa

Päivitys (12.10.), kansainvälisiä työelämäjaksoja ei toistaiseksi järjestetä vallitsevan tilanteen vuoksi. Tämä käytäntö on voimassa vuoden loppuun asti, ja tilannetta tarkastellaan uudelleen loppuvuoden aikana. Mercurialla on valmiudet muuttaa toimintaa nopeallakin aikataululla, jos tilanne sen sallii.

 

Mercurian opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa työelämäjaksoja ulkomailla tai osallistua kansainvälisiin projekteihin, ja kerryttää kansainvälistä työelämäkokemusta sitä kautta. Keskiviikkona 23.9. klo 12.30 (amfi) pidetään ensimmäinen KV-info Mercurian 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. Infossa on tarkoitus esitellä tarkemmin tällä hetkellä käynnissä olevat KV-projektit, joita ovat

  • Robotics Beoynd Borders
  • Creative Minds
  • Teaming up (haku yrittäjyyspolun kautta)

Lisäksi esitellään ulkomaan työelämänjaksolle hakeutumisen polku. Mercurian verkko-oppimisympäristöstä, eKampukselta löytyy tarkempi informaatio hakeutumisesta sekä tjk-jaksojen kohteista ja yrityksistä.

Lisätietoja ulkomaan projekteista ja tjk-jaksoista antaa KV-koordinaattori Kaisa Paavola (etunimi.sukunimi@mercuria.fi)

Ensimmäisen vuoden opiskelijoille pidetään sama info ke 30.9. klo 12.30 amfissa. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen wilman kautta.