13.12.2022

Mercuria rekrytoi: Digitaalisen sisällöntuotannon ja verkko-oppimisen assistentti

Etsimme innostavaan ja mukavaan työyhteisöömme Digitaalisen sisällöntuotannon ja verkko-oppimisen assistenttia perhevapaan sijaisuuteen 

Keskeisiä työtehtäviä ovat: 

  • Mercurian verkko-oppimisympäristö eKampuksen tuki ja asiakaspalvelu 
  • eKampuksen kurssien päivitys ja kehittäminen yhteistyössä opettajien ja eKampustiimin kanssa  
  • valo- ja videokuvaus osana markkinointitiimiä 
  • markkinointimateriaalin tuottaminen ja sekä koulun että mahdollisten hankkeiden nettisivujen ylläpitäminen osana markkinointitiimiä 
  • muut työnantajan osoittamat, toimenkuvaan liittyvät työtehtävät 

Toivomme soveltuvaa koulutusta esim. media-alalta tai tieto- ja viestintätekniikasta. 

Tarjoamme sinulle todistetusti innostavan ja laadukkaan työyhteisön, sillä Mercurialle on syyskuussa 2021 myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti sekä olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa vuonna 2022.  

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Markus Oedewald puhelimitse 21.12.2022 asti, puh. 050 350 6956 ja sen jälkeen sähköpostitse, markus.oedewald@mercuria.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 3.1.2023 mennessä HR Partner Arja Rankiselle, arja.rankinen@mercuria.fi.  

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2023 asti ja toivottu aloitusajankohta on 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. 

Mercuria kauppaoppilaitos on vuonna 1908 perustettu yksityinen liiketoiminnan alan kouluttaja Vantaalla. Sijaitsemme Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppilaitoksessamme opiskelee yhteensä noin 1000 nuorta ja aikuista.  

Tarjoamme Liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutusta. Mercurian arvot, yhdessä, vastuullisesti, uudistaen, määrittävät toimintatapaamme. Meille opiskelija on aina ykkönen.  

Vuonna 2022 Euroopan komissio myönsi Mercurian vetämälle Young Talents -hankkeelle European Innovative Teaching Award 2022 -palkinnon parhaana suomalaisena ammatillisena Erasmus+ -hankkeena.